ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

Σαββόπουλος: Το χιπ χοπ και παρεμφερή είδη έχουν ενδιαφέρον- Μπορεί να βγει κάτι ποιητικό

Σαββόπουλος: Το χιπ χοπ και παρεμφερή είδη έχουν ενδιαφέρον- Μπορεί να βγει κάτι ποιητικό Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Το χιπ χοπ και τα «παρεμφερή» είδη μουσικής δεν στερούνται ενδιαφέροντος, δήλωσε ο Διονύσης Σαββόπουλος

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός κλήθηκε να σχολιάσει το πόσο δημοφιλές είναι το χιπ χοπ και η τραπ, κάποιες φορές με μισογυνιστικούς στίχους. «Αυτοί οι τελευταίοι είναι… ουγκ», δήλωσε αρχικά ο Διονύσης Σαββόπουλος. 

«Αλλά γενικά μιλώντας για το χιπ χοπ και τα παρεμφερή- δεν ξέρω πώς λέγονται- δεν στερούνται ενδιαφέροντος. Έχουμε ταύτιση λέξεως και ήχου, που σημαίνει ότι αυτό μπορεί να βγάλει κάτι πολύ ποιητικό στο μέλλον», συμπλήρωσε ο μεγάλος δημιουργός. 

«Προς το παρόν είναι σε πρωτόγονο στάδιο… μερικές φορές είναι και άξεστο, ουγκ. Αλλά έχει ενδιαφέρον», δήλωσε ακόμη ο Διονύσης Σαββόπουλος, μιλώντας στο «Δεύτερο πρόγραμμα». 

Σημείωσε ότι έχει γράψει και ο ίδιος ραπ «και μάλιστα πολύ νωρίς, το ‘82», αναφερόμενος στο τραγούδι «Μας βαράνε ντέφια». 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Διονύσης Σαββόπουλος περιέγραψε τα όσα έχει διδαχθεί παρατηρώντας το βλέμμα των εγγονιών του. 

«Άλλες φορές ήταν σαν η ζωή να είναι κάτι χαοτικό και επίφοβο, για παράδειγμα όταν αργούσαν να γυρίσουν από τη δουλειά τους οι γονείς τους. Άλλες φορές έβλεπες στο βλέμμα τους ότι η ζωή είναι ένα πανηγύρι. Είναι αλήθεια και τα δύο. Αυτό μας διδάσκει ότι η ζωή είναι ένα θαύμα και ότι η μεγάλη της αξία είναι η αγάπη», δήλωσε ο τραγουδοποιός. 


 

It's Viral
0

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ