Μέσα από βιντεοέργα και εγκαταστάσεις ο καλλιτέχνης επιχειρεί να ανιχνεύσει τις μικροτεχνικές ελέγχου που διαμορφώνουν το άτομο, αναδεικνύοντας την εύθραυστη ισορροπία ανάμεσα στην αυστηρότητα των μηχανισμών εξουσίας και την ευθραυστότητα των σωμάτων που καλούνται να συμμορφωθούν.

 

Η "Fault Line" σηματοδοτεί το σημείο όπου το υποκείμενο εξαντλεί την αντοχή του να συμμορφώνεται και βυθίζεται σε μια κατάσταση απροσδιοριστίας. Το χάος δεν εκλαμβάνεται ως απλή διάλυση, αλλά ως πράξη ρήξης και ανατροπής, που διαβρώνει τις σταθεροποιημένες δομές ελέγχου και διανοίγει νέες μορφές ύπαρξης. Στη γραμμή ρήγματος, ο θεατής καλείται να διακινδυνεύσει την ταυτότητά του και να σταθεί στο μεταίχμιο ενός αχαρτογράφητου χώρου, εκεί όπου οι κοινωνικές αρθρώσεις κλονίζονται και η αυτονομία αναδύεται ως πράξη και απαίτηση.

 

Το εκθεσιακό περιβάλλον συγκροτεί ένα πεδίο αισθητηριακής αποσταθεροποίησης, όπου επαναλαμβανόμενα οπτικά και ηχητικά μοτίβα διαρρηγνύουν τη σταθερότητα της πρόσληψης, παρασύροντας τον θεατή σε μια εμπειρία αστάθειας, αμφιθυμίας και αναστοχασμού.