Το τραγούδι του καλοκαιριού με την βούλα του Tom Cruise

Το τραγούδι του καλοκαιριού με την βούλα του Tom Cruise Facebook Twitter
1

Έχει καιρό να βγάλει τραγούδι της προκοπής αλλά αυτό είναι σίγουρη επιτυχία. Στο βίντεο του Cant’ Feel My Face ο 25χρονος Abel Tesfaye (δηλαδή ο Weeknd) εμφανίζεται στην σκηνή ενός κλαμπ και αρχίζει το χορό, κι εκεί που τινάζει το μαλλί κοκόρι του πετάει κάποιος έναν αναμμένο αναπτήρα και πιάνει φωτιά. Και μετά μερακλώνει και αυτός (στις φλόγες) και το πλήθος που παρακολουθεί.

Με κλειστά μάτια θα μπορούσε να είναι και επιτυχία του συχωρεμένου (του Michael Jackson).

Και μια απόδειξη ότι είναι ήδη από τα κομμάτια του φετινού καλοκαιριού: κοτζάμ Tom Cruise το έκανε lip singing χθες το βράδυ στο σόου του Jimmy Fallon. Και το χαρακτήρισε και «κομμάτι του καλοκαιριού».

Το βλέπω να γίνεται το νέο Get Lucky. Καλό κουράγιο.

Το βίντεο έχει σκηνοθετήσει ο Grant Singer.

Μουσική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρίστος Γαλιλαίας: ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης μιλάει στην LIFO

Μουσική / Χρίστος Γαλιλαίας: «Το Μέγαρο είναι μια ευκαιρία για να προσφέρω στον τόπο»

Με αφορμή το Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης μιλάει στη LiFO για την πόλη του, για την απουσία μουσικής παιδείας και για το προσωπικό του όραμα.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Συνέντευξη Chris Liebing

Μουσική / Chris Liebing: «Είμαι παιδί της μουσικής των '80s και το λατρεύω αυτό»

Μια συνέντευξη με τον Γερμανό δημιουργό που παρέδωσε κυριολεκτικά την ψυχή του στην techno και συνεργάστηκε με κάποιες από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του ηλεκτρονικού ήχου, λίγο πριν από την εμφάνισή του στην Αθήνα.
ΦΩΦΗ ΤΣΕΣΜΕΛΗ

σχόλια

1 σχόλια
...Αηδίεζ, η απόλυτη κολλητική επιτυχία του καλοκαιριού, για ούλα τα μπιτσόμπαρα κι ούχι μόνον, είναι τούτη:https://www.youtube.com/watch?v=1-8VPtJntrYη μη λογοκριμένη version (καλύτερη):https://fytini.bandcamp.com/track/--128και η πηγή της εμπνεύσεως:https://prasinilesvia.bandcamp.com/track/str8-skato

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ