Θοδωρής Οικονόμου-Γιώργος Κιμούλης / Από την «Οδύσσεια» στον Κ.Π. Καβαφη

Θοδωρής Οικονόμου-Γιώργος Κιμούλης / Από την «Οδύσσεια» στον Κ.Π. Καβαφη Facebook Twitter
0

Ο συνθέτης και πιανίστας Θοδωρής Οικονόμου παρουσιάζει στην καρδιά της Αθήνας, την μουσική του από την «Οδύσσεια», που την ακολουθούν οι πλέον κολακευτικές κριτικές από τον εγχώριο και τον ξένο τύπο, απόρρoια της συνεργασίας του με τον, γνωστό πια στην χώρα μας, κορυφαίο δημιουργό και σκηνοθέτη Robert Wilson.

Το μελωδικό αυτό ταξίδι ακολουθεί ένα καινούργιο μουσικό σύμπαν, μέσα από το οποίο αναδύονται 11 μελοποιημένα ποιήματα του Αλεξανδρινού ποιητή Κ.Π.Καβάφη. Μαζί με τον κορυφαίο Έλληνα ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη στον ρόλο του αφηγητή, θα περιπλανηθούν στους δρόμους της καβαφικής πόλης.

Μουσική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν θα γεράσουμε ποτέ, κουφάλα νεκροθάφτη

Μουσική / Δεν θα γεράσουμε ποτέ, κουφάλα νεκροθάφτη

Ο Taki Tsan και ο DJ Alx έχουν γράψει μεγάλο μέρος της ιστορίας του ελληνικού χιπ χοπ. Τριάντα χρόνια μετά το ξεκίνημά τους είναι ακόμα εδώ, alive and kicking, με κοινό live στο Αγοραφοβικό Φεστιβάλ στο ΠΛΥΦΑ, καινούργια σεζόν για το Taki Tsan Show αλλά και νέο άλμπουμ.
M. HULOT
Αlex Kapranos : «Η κουζίνα και το rock 'n' roll είναι δυο κόσμοι που μοιάζουν»

Μουσική / Αlex Kapranos : «Η φήμη είναι πολύ γελοία. Όσο λιγότερο τη σκέφτεσαι, τόσο το καλύτερο»

Οι Franz Ferdinand έρχονται τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα και ο Ελληνοβρετανός frontman τους, από την κορυφή ενός ελβετικού βουνού, βρίσκει χρόνο να μιλήσει για την ελληνικότητα, τις ανησυχίες του, το φαγητό και την αγάπη του για το ska.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
«Private Recordings»: Στο δωμάτιο του Μίκη

Μουσική / Σε πρόβα με τον Μίκη, ενώ το σταθερό κουδουνίζει μάταια

Τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του μεγάλου Έλληνα συνθέτη, το διπλό άλμπουμ «Private Recordings» φέρνει στο φως ανέκδοτες ηχογραφήσεις του ίδιου του Μίκη Θεοδωράκη, που ξαναζωντανεύουν το αξεπέραστο μουσικό του αποτύπωμα.
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΟΥΒΑΣ