Το φετινό καλοκαίρι τα YSP!WSY! (You Say Party! We Say Yeah!) κλείνουν πανηγυρικά τον 7ο χρόνο τους και οι Kris Riot και Postriper στέλνουν αποκλειστικό mixtape στη LiFO πριν από το τελευταίο πάρτι που θα κάνουν για τη σεζόν, την Παρασκευή 7 Ιουλίου στο six d.o.g.s, με εκλεκτούς καλεσμένους τους MNDL και Skvll. Μας υπόσχονται ότι το dancefloor θα πάρει φωτιά.


— Ποιο είναι το καλύτερο πάρτι που έχετε κάνει μέχρι στιγμής και γιατί;

Τα πάρτι ξεκίνησαν από τον Kris Riot και τον Postriper το μακρινό 2010, στο Τώρα Κ44. Μέσα σε 7 χρόνια το YSP έχει περάσει από τα περισσότερα alternative clubs της Αθήνας, έχει φιλοξενήσει international guests, καθώς και συμμετοχές σε μεγάλα events. Μας είναι αρκετά δύσκολο να ξεχωρίσουμε κάποιο πάρτι, γιατί πολύ απλά φροντίζουμε κάθε event μας να είναι μοναδικό και πάντα δίνουμε μια ξεχωριστή πινελιά για να περνάμε εμείς καλά και ο κόσμος καλύτερα. Ενδεικτικά, μπορούμε σίγουρα να θυμηθούμε τις συμμετοχές στα Νέον party, στο Blue Star αλλά και τη συμμετοχή και νίκη της ομάδας στον διαγωνισμό CU on Stage.


— Τι θα έχει το πάρτι;

Είναι το κλείσιμο της 7ης σεζόν μας, οπότε θα έχει άφθονη μουσική που γουστάραμε και χορέψαμε τη χρονιά που μας πέρασε, σε συνδυασμό πάντα με all time party anthems.


— Ποιο πιστεύετε πως είναι το μυστικό για ένα πετυχημένο πάρτι;

Να κάνεις αυτό που αγαπάς με ειλικρίνεια, χωρίς να κυνηγάς μόνο την επιτυχία για να πουλήσεις μούρη, και να μένεις πιστός στις ιδέες σου. Να ξέρεις να περνάς καλά και να μπορείς να περάσεις το μήνυμα που θέλεις στον κόσμο.


— Ιδανική μουσική και συμβουλές για όταν κάνει ζέστη και θέλεις να χορέψεις;

Το You Say Party soundtrack και δροσιστικά κοκτέιλ.


— Τι έπεται;

Τρία χρόνια ακόμα και πολλές εκπλήξεις.

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΜΙΧΤΑPE ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΓΙΑ ΤO LIFO.GR


 

 

7/7, You Say Party! We Say Yeah! 7th Season Closing, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι