Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας κυκλοφόρησε το ντεμπούτο των Jungle. Τα δυο βασικά τους μέλη είναι οι δυο παιδικοί φίλοι J και Τ. Το Λονδρέζικο σχήμα είχε προλάβει ήδη να προκαλέσει αίσθηση την περασμένη χρονιά με τα πρώτα βίντεο που είχε κυκλοφορήσει. Όταν παίζουν live προστίθενται και καινούρια μέλη. Η γεμάτη μυστήριο soul τους σε μεταφέρει στην καρδιά των αμερικάνικων μεγαλουπόλεων. Τους ακούς και στο μυαλό σου φέρνεις εικόνες από το Do The Right Thing του Spike Lee, το Jackie Brown του Tarantino και το Unfinished Sympathy των Massive Attack. Μακάρι στο μέλλον να δημιουργήσουν ένα κινηματογραφικό σάουντρακ.

 

Έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα τέσσερα βίντεο και έχουν πετύχει το εξής: Να μεταφέρουν την ατμόσφαιρα της εποχής χωρίς νοσταλγία. Οι εικόνες τους είναι βγαλμένες από την ωραία εποχή της ραπ. Τα κλισέ που άλλοι αντιγράφουν με άκομψο τρόπο οι Jungle τα αναπαράγουν σαν να αποδίδουν φόρο τιμής στο παρελθόν. Τα βίντεο τους είναι μια απόδειξη ότι δεν χρειάζεται να κάνεις μια ακριβή παραγωγή για να σε προσέξουν. Αρκεί να έχεις την ιδέα και τους κατάλληλους ανθρώπους. Όλα είναι σκέτη απόλαυση. Αν είναι όμως να δείτε μόνο ένα μην χάσετε το βίντεο για το Platoon.

 

________________

 

 

 

 

 

 

Η 7χρονη σήμερα Terra χορεύει σε ηλικία 6 ετών breakdance σαν βετεράνος. Η φήμη της εκτοξεύτηκε την περασμένη χρονιά όταν μαζί με την 9χρονη αδερφή της εμφανίστηκε στο σώου Ellen και χόρεψε στο πλατό της εκπομπής.

 ________________

 

 

To ντεμπούτο των Jungle και μια 7χρονη breakdancer
 

 

 

 

 

Κυκλοφορεί επίσης και αυτό το βίντεο για το κομμάτι Lucky I got what I want το οποίο έχει φτιάξει χρήστης του youtube επηρεασμένος απο την ατμόσφαιρα των επίσημων παραγωγών. Ήδη έχει αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια. Δεν μοιάζει με κακή ιδέα να γίνει αυτό το επίσημο βίντεο κλιπ του κομματιού. Και για το τέλος ένα βίντεο απο την εμφάνιση τους στο φετινό Glastonbury

 

________________