Όσοι βρεθούν σήμερα στο Πάρκο Ειρήνης στου Ρέντη για το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ, ανάμεσα στα δεκάδες άλλα πράγματα που μπορούν να κάνουν, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και πολλά συγκροτήματα από διάφορα μέρη του κόσμου. Συγκεκριμένα, στο σημερινό lineup, από τις 9:30 μ.μ. και μετά, θα εμφανιστούν:

Οι Βilbomatiks, 11μελές σκα συγκρότημα από το Μπιλμπάο της Χώρας των Βάσκων.

Η τζαμαϊκανής καταγωγής, γεννημένη στην Αγγλία, Dorretta Carter, η οποία  ζει χρόνια στην Αυστρία αλλά είναι πάντα πιστή στην πραγματική της πατρίδα, τη μουσική, ακολουθώντας το δρόμο της gospel και προχωρώντας στη funk και τη soul. Θα παρουσιάσει αφιέρωμα στον νονό της soul James Brown.

Οι Melody Vice, νέο μουσικό σχήμα στο πλαίσιο της Cast-a-Blast, που παντρεύει τη hip-hop με φυσικά όργανα και κάνει την πρώτη του εμφάνιση απόψε.

Οι Pink Tank Project, ολιγομελές γκρουπ ομαδικής ψυχοθεραπείας. Ασθενείς είναι ο Νίκος Κοκκάλας (τύμπανα), η Αφροδίτη Ρήγα (μπάσο), ο Κώστας Μουζουράκης (κιθάρα)... και φωνάζουν όλοι μαζί. Η μουσική υπόκρουση, κατά τις συνεδρίες τους, περιφέρεται στο χώρο του εναλλακτικού ροκ με αγγλόφωνες μουσικές ιδιοκατασκευές και επιρροές από Calexico, Stooges, Tom Waits, Pixies κ.λπ.

Επίσης, το Σάββατο στο χώρο της σκηνής θα βρίσκεται και o Βασίλης Βασιλάτος με την ομάδα κρουστών του ΕΜΠ.