Χρήστες του Instagram ανέβασαν στους λογαριασμούς τους φωτογραφίες από το σφαιρικό μαγαζί της Apple που πρόκειται να ανοίξει σύντομα στην Σιγκαπούρη.

 

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Foster + Partners έχτισε το κατάστημα πάνω στο νερό δίπλα από το πασίγνωστο ξενοδοχείο Marina Bay Sands.

 

Οι εικόνες δείχνουν το σφαιρικό κατάστημα μέσα στον όρμο της Marina Bay, κοντά στο ξενοδοχειακό συγκρότημα που σχεδίασε ο Μοσέ Σαφντί. Το κατάστημα περιβάλλεται από νερό κι έτσι μοιάζει σα να επιπλέει.

 

Το κατάστημα, που επίσημα ονομάζεται Apple Marina Bay Sands, θα ανοίξει σύντομα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Wider contextual shot of the new Apple Store at #marinabaysands The store is Apple’s 512th and is opening soon. #marinabaysands #singapore #applestore #applesg #applesingapore #applestoresingapore #architecturephotography #sgarchitecture #fosterandpartners

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Weixiang Lim 📷 (@weixianglimsg) στις

 

«Οι πόρτες του νέου καταστήματος στον κόλπο της Σιγκαπούρης θα ανοίξουν σύντομα. Το Apple Marina Bay Sands θα βρίσκεται στην καρδιά της δημιουργικότητας, ένα μέρος όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να εξερευνήσουν, να συνδεθούν αλλά και να δημιουργήσουν νέα πράγματα. Ανυπομονούμε να δούμε πού θα οδηγήσει τον καθένα η φαντασία του» δήλωσαν οι υπεύθυνοι της Apple. 

 

Όταν ανοίξει, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, το κοινό θα μπορεί να το επισκεφθεί μέσω μιας πεζογέφυρας που θα ξεκινάει από τον παραλιακό δρόμο. Ένα υποβρύχιο πέρασμα θα το συνδέει επίσης με το εμπορικό κέντρο στη βάση του συγκροτήματος Marina Bay Sands, το οποίο άνοιξε το 2011.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The new Apple Store at #marinabaysands #singapore #applestore #applesg #applesingapore #applestoresingapore #architecturephotography #sgarchitecture #fosterandpartners

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Weixiang Lim 📷 (@weixianglimsg) στις

 

Η κατασκευή αυτή αντικαθιστά ένα κτίριο που σχεδιάστηκε από τον Μοσέ Σαφντί ως μέρος του αρχικού συγκροτήματος Marina Bay Sands. Το γεωμετρικό, γυάλινο κτίριο στέγαζε στο παρελθόν το νυχτερινό κέντρο Avalon.

 

Ήταν ένα από τα δύο «κρυστάλλινα κιόσκια» που «σχεδιάστηκαν ως ένα ζευγάρι από διαφανή νησιά που επιπλέουν πάνω στο νερό».

 

Το άλλο κιόσκι υπάρχει ακόμα και στεγάζει ένα κατάστημα Louis Vuitton. — Ν.Γ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

This is an Apple. #applewatch #applemusic #apple #applesingapore #applembsflagship #iluvsg #thisissingapore #whatissingapore #letsexploresg #shotoniphone #sgig #ig_masterpiece #ig_underdogz #everydayeverywhere

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝕰𝖉 𝕮𝖍𝖊𝖔𝖓𝖌 (@edphi) στις

 

 Με πληροφορίες από το Dezeen.