Το ελληνικό design brand al2 είναι απόλυτα συνυφασμένο με έπιπλα μοναδικά σε ποιότητα, σχεδιασμό και καινοτομία. Με 50 χρόνια εμπειρίας και μια εξελιγμένη παραγωγή, η al2 προσφέρει σύγχρονης αισθητικής έπιπλα, τα οποία φέρουν την υπογραφή σχεδιαστών και μπορούν να προσδώσουν ιδιαίτερο χαρακτήρα σε έναν χώρο.

 

Η συμβολή της al2 στον παγκόσμιο χώρο του design είναι αισθητή μέσα από την συμμετοχή της στην μεγαλύτερη έκθεση design “Salone del mobile” μέσα από την οποία με συνέπεια εδώ και 8 χρόνια παρουσιάζει τα προϊόντα και τη φιλοσοφία της στο ευρύ κοινό. Στην ετήσια Salone del mobile παρουσιάζονται νέες συλλογές οι οποίες έχουν ως κοινή βάση τον απλό, αλλά με προσωπικότητα σχεδιασμό, την εφαρμογή έντονων χρωμάτων αλλά και την καινοτομία τόσο στον τρόπο κατασκευής όσο και στα υλικά. Μαζί με αυτά παρουσιάζονται και οι καλλιτεχνικές ανησυχίες της δημιουργικής ομάδας που βρίσκεται πίσω από την al2 η οποία εξερευνά και ανακαλύπτει συνεχώς νέους ορίζοντες ώστε να παρουσιάζει ξεχωριστά concept.

 

AL2 ΕΠΙΠΛΑ

 

AL2 ΕΠΙΠΛΑ

 

 

Για την ομάδα της al2 η αξία της ανθρώπινης δεξιοτεχνίας είναι αδιαμφισβήτητη, ενώ ως επαγγελματίες του design αναγνωρίζουν πώς υπάρχουν διάφορες τεχνικές που η τεχνολογία απλά δεν μπορεί να υλοποιήσει. Ο μόνος ίσως τρόπος για να γίνει κάποιο προϊόν ξεχωριστό είναι στο επίκεντρο της δημιουργίας να βρίσκεται το ανθρώπινο ταλέντο, ο τεχνίτης που βάζει την τελευταία πινελιά έτσι ώστε να καθιστά κάθε προϊόν ξεχωριστό. Ο συνδυασμός της τεχνολογίας, των μηχανημάτων αλλά και του ανθρώπινου χεριού αποτελεί χαρακτηριστικό στοιχείο στις δημιουργίες του brand. Όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτά χωρίς την πολύτιμη συμβολή των σχεδιαστών, οι οποίοι με την εμπειρία και το ταλέντο τους δημιουργούν κομμάτια μοναδικού σχεδιασμού και υψηλής αισθητικής.

 

Άλλωστε η κύρια πηγή έμπνευσης της al2 είναι ο άνθρωπος με απώτερο στόχο η επιλογή των επίπλων της να γεννά μοναδικές εμπειρίες και βιώματα. Η φιλοσοφία και οι αξίες του brand σε συνδυασμό με την πληθώρα επιλογών στα προϊόντα, θέλουν να προσφέρουν μέσα από την χρήση των αντικειμένων την δυνατότητα για περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους μας αλλά και με τον ίδιο μας τον εαυτό. Ουσιαστικά ο χώρος που δημιουργείται προσκαλεί τον επισκέπτη να περιηγηθεί και να τον εξερευνήσει. Ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή όπου οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι φρενήρεις και σπάνια αφιερώνουμε ποιοτικό χρόνο στον εαυτό μας, όλοι εκτιμούμε ένα «καταφύγιο» ηρεμίας, γαλήνης και περισυλλογής. Ένα μέρος το οποίο θα μας κάνει να νιώθουμε όμορφα, θα μας παρακινεί να είμαστε δημιουργικοί και θα μας χαρίζει αυτές τις μικρές στιγμές χαράς που μας γεμίζουν ενέργεια. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με το πάθος για δημιουργία και ποιοτικό design βρίσκονται βαθιά ριζωμένα στο DNA της εταιρίας

 

AL2 ΕΠΙΠΛΑ

 

AL2 ΕΠΙΠΛΑ

 

AL2 ΕΠΙΠΛΑ

 

Η υπεροχή της al2 και η φιλοσοφία της εταιρείας 

 

Με ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών σε ολόκληρο τον κόσμο, η φιλοσοφία του brand γίνεται γνωστή σε πολλά μέρη της γης και είναι ελκυστική για πολλούς ανθρώπους. Τα προϊόντα της al2, έχουν πολλές δυνατότητες όσων αφορά στις διαστάσεις αλλά και στα υλικά. Το κάθε προϊόν μπορεί να έχει πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες ανάλογα με τα υλικά που θα του εφαρμοστούν. Τα προϊόντα εξοπλίζουν εξ ολοκλήρου κατοικίες και διαμερίσματα και μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Καθώς περνάμε το 80% του χρόνου μας σε κλειστούς χώρους, είναι ζωτικής σημασίας αυτοί οι χώροι να μας εκφράζουν και να μας κάνουν να νιώθουμε άνετα. Η al2 μπορεί να συμβάλλει σε αυτό, τόσο στους χώρους κατοικίας όσο και στους επαγγελματικούς αλλά και ξενοδοχειακούς χώρους.

 

Σήμερα όλο και περισσότερο έχει ξεπεραστεί η ιδέα του κλασσικού γραφείου και έρχεται στη επιφάνεια αυτή του εναλλακτικού με προϊόντα που παραπέμπουν σε σπίτι αλλά έχουν τη χρήση εργασίας. Τα προϊόντα της al2 ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία καθώς με μικρές παραμετροποιήσεις μπορούν να δημιουργήσουν ζεστούς και ταυτόχρονα πρακτικούς εργασιακούς χώρους.

 

Αντίστοιχα και στους boutique ξενοδοχειακούς χώρους, όπου η αρχιτεκτονική τους αναζητά τη φιλόξενη ατμόσφαιρα και την προσεγμένη σε λεπτομέρεια αισθητική, έρχεται η al2 να καλύψει τις ανάγκες αυτές και να προσφέρει στους επισκέπτες μοναδικές στιγμές. Τόσο με τα αυτούσια προϊόντα της όσο και με τις custom επιλογές, όπου χρειάζονται, μπορεί να εξυπηρετήσει τις επιθυμίες του εκάστοτε πελάτη. Τέλος, το μότο «art for living» είναι το σλογκαν που χαρακτηρίζει την εταιρία και είναι ένα μήνυμα που συνοψίζει την αξία που δίνει η al2 στην ποιοτική κατοίκηση αλλά και το πάθος της να παράγει ποιοτικά, διαχρονικά και με χαρακτήρα προϊόντα.

 

Στο επίσημο κατάστημα της εταιρίας επί της Λεωφόρου Κηφισίας, μπορεί κανείς να εξερευνήσει και να ανακαλύψει τον κόσμο αλλά και τις συλλογές της al2, οι οποίες εμπλουτίζονται κάθε χρόνο με νέα μοντέλα και καινοτομίες.

 

AL2 ΕΠΙΠΛΑ

 

AL2 ΕΠΙΠΛΑ

 

AL2 ΕΠΙΠΛΑ

 

AL2 ΕΠΙΠΛΑ

 

www.al2.gr/

 

al2