Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.12.2018 | 13:28

ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Γεια σας! Γνωριζόμαστε με ένα παιδί από μικρά παιδιά, ποτέ δεν έχει γίνει κάτι ερωτικό μεταξύ μας. Ανέκαθεν όμως ήταν πολύ ευγενικός απέναντί μου και μικρότερη που ήμουν ήταν όλο κομπλιμέντα και γενικώς πρόκειται για πολύ καλό και ευγενικό παιδί.. Σήμερα μετά τις σπουδές είμαστε πια συνάδελφοι στην ίδια επαρχιακή πόλη ( είμαι 27 και αυτός 32).. γνωρίζει ότι έχω γυρίσει κι ενώ όλα τα χρόνια σε γιορτές κλπ που ανταλλασσαμε ευχές μου έλεγε άντε να γυρίσεις κλπ τώρα δν μ έχει προτείνει να βγούμε.. θα έλεγα ότι πρωτίστως θα ήθελα να γίνουμε φίλοι ( ναι ξέρω ακούγεται σαν το δημοτικό) και δευτερευόντως θα μου άρεσε μια σχέση μαζί του.. πιστεύετε το ότι μέχρι στιγμής ενώ με έχει δει τυχαία 2 φορές και δε μου έχει προτείνει να βγούμε για καφέ πρέπει να με αποθαρρύνει..; Θέλω να προτείνω εγώ αλλά δε θέλω να το παρεξηγήσει.. επίσης του εστειλα για τη γιορτή του μου απάντησε ευγενέστατα αλλά και πάλι δε μ πρότεινε να βγούμε..
να σημειώσω βεβαια ότι η μαμά του από το σχολείο ακόμα έλεγε και καλά τι καλά που θα ήταν όταν μεγαλώσουμε να παντρευτούμε ( προξενια και βλακειες οκ) και ποσο καλή νύφη θα ήμουν και από όσο ξέρω πάντα ρωτούσαν τους γονείς μου για μένα.. πιστεύετε να επιδιώξω να κάνουμε παρέα ή θα φάω άκυρο..; ( να σημειώσω επίσης ότι επειδή γύρισα στην επαρχια μετά από καιρό νιώθω πολύ μόνη και είναι από τους ελάχιστους γνωστούς μου εδώ)
3 σχόλια
Ταξινόμηση:
Αν ήθελε κάτι παραπάνω από σένα, λαμβάνοντας υπόψη ότι γνωρίζεστε χρόνια και οικογενειακώς, θα σου είχε προτείνει να βγείτε.
Αλήθεια, το ενδεχόμενο να μη θέλει κάτι παραπάνω από σένα δεν παίζει στις εκτιμήσεις σου;
avatar Τονατάλλο 8.12.2018 | 18:25
Τι θα παρεξηγήσει αν βγείτε;
avatar
Ανώνυμος/η 8.12.2018 | 18:51
Μπορεί να είναι σε σχέση και απλά να είναι ευγενικός μαζί σου. Αλλά μπορεί και όχι.
Γιατί λοιπόν δεν του στέλνεις να πάτε έναν καφέ με την δικαιολογία ότι χαθήκατε?
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή