Οι δύο χειρότερες φωτογραφίες σήμερα στο ίντερνετ.

Οι δύο χειρότερες φωτογραφίες σήμερα στο ίντερνετ. Facebook Twitter
36

Η πρώτη μας έρχεται από την Κίνα, όπου κάποιοι τουρίστες στην πόλη Sanya ενώ έκαναν το μπάνιο τους ήρθαν αντιμέτωποι με ένα ετοιμοθάνατο δελφίνι. Η αντίδραση τους; Αντί να το βοηθήσουν μέχρι να έρθει κάποιος αρμόδιος, άρχισαν να το σηκώνουν, να το πειράζουν και να βγάζουν φωτογραφίες μαζί τους.

Στη δεύτερη βλέπουμε κάποιος άλλους λουόμενους, αυτή τη φορά στην πόλη Φόρμια της Ιταλίας, που ατάραχοι κάποιοι λιάζονται στην παραλία και άλλοι παίζουν ρακέτες σαν δίπλα τους να μην κείτεται το άψυχο σώμα μιας 78χρονης γυναίκας που είχε αφήσει την τελευταία της πνοή λίγα λεπτά νωρίτερα και έχει καλυφθεί πρόχειρα με ένα σεντόνι μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο και την παραλάβει.

36

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρχεία Έπσταϊν:

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Η Μάξγουελ ζητά ξανά χάρη από τον Τραμπ με αντάλλαγμα «μαρτυρία υπέρ της αθωότητάς του»

«Η κα Μάξγουελ είναι έτοιμη να μιλήσει πλήρως και ειλικρινά εφόσον της δοθεί επιείκεια από τον πρόεδρο Τραμπ», δήλωσε ένας εκ των δικηγόρων της Μάξγουελ
THE LIFO TEAM
Βασιλιάς Κάρολος: «Βαθιά ανήσυχος για τις καταγγελίες» - Η πρώτη δημόσια δήλωση για Άντριου και Έπσταϊν

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: «Βαθιά ανήσυχος για τις καταγγελίες» - Η πρώτη δημόσια δήλωση για Άντριου και Έπσταϊν

Οι βρετανικές Αρχές εξετάζουν καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο πρίγκιπας Άντριου φέρεται να μοιράστηκε εμπιστευτικές πληροφορίες με τον Τζέφρι Έπσταϊν
THE LIFO TEAM