Νεκρός αστυνομικός από σφαίρες κακοποιών

Νεκρός αστυνομικός από σφαίρες κακοποιών Facebook Twitter
3

Νεκρός από τις σφαίρες των δραπετών των φυλακών Τρικάλων έπεσε αστυνομικός  της ΕΛ.ΑΣ στο Δίστομο Βοιωτίας, Οι αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκο για να ελέγξουν ένα ι.χ. και οι επιβαίνοντες άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους με καλάσνικοφ.  Από τις σφαίρες των των κακοποιών έπεσε νεκρός ένας 37χρονος αστυνομικός πατέρας δύο παιδιών.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο 37χρονος αστυνομικός δέχθηκε τη σφαίρα στο πόδι, ωστόσο χτύπησε κάποια αρτηρία.  Οι δράστες στη συνέχεια διέφυγαν και βρίσκεται σε εξέλιξη τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό τους.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ