ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.10.2022 | 20:53

Ο δάσκαλος

Σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα του εκπαιδευτικού και θα σας πω μια αληθινή ιστορία.. Η αδερφή μου όταν ήταν μικρή είχε πολλά θέματα υγείας με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στα μαθήματα. Όταν ήταν πέμπτη δημοτικού, ο δάσκαλος του τμήματος στην ενημέρωση τριμήνου είπε στη μάνα μου να μην περιμένουμε πολλά από αυτή και ότι δεν παίρνει τα γράμματα. Προφανώς η μάνα μου στεναχωρήθηκε με τις βλακείες που έλεγε ο δάσκαλος και έχει να το λέει μέχρι σήμερα πόσο ηλίθιος ήταν. Και πάμε στο τώρα... η αδερφή μου ξεπέρασε τα πρόβληματα υγείας που είχε. Τελείωσε την ειδική αγωγή με άριστα πέρυσι και προσλήφθηκε φέτος στο σχολείο που πήγαινε όταν ήταν μικρή. Με συνάδελφο τον δάσκαλο της που πίστευε ότι δεν παίρνει τα γράμματα. Στα 23 της!!
4
 
 
 
 
σχόλια

Πρέπει να καταλάβεις ότι ο δάσκαλος τα έλεγε αυτά με γνώμωνα του τι έβλεπε από την αδερφή σου εκείνη τη χρονική περίοδο. Δεν είναι ηλίθιος αν εκείνη την περίοδο η αδερφή σου απλά δεν έπαιρνε τα γράμματα. Ούτε μάντης για να προβλέψει την μεταστροφή της. Οι δάσκαλοι κρίνουν τον μαθητή από την απόδοση του, κατά τη διάρκεια της μαθητικής του θητείας, όχι 15 χρόνια μετά. Αυτό αξιολογούν και αυτό μεταφέρουν στους γονείς.