ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.8.2022 | 14:03

Κάνει συνεχώς "αστεία πειράγματα"

Λοιπόν λοιπόν, Σοφία εδώ, ετών 30, ας ξεκινήσω. Εγώ που λέτε έχω έναν κολλητό φίλο τα τελευταία 10 χρόνια. Γενικά, κάνουμε πολύ πλάκα, έχουμε κοινή αίσθηση του χιούμορ και καταλαβαινομαστε. Ωστόσο, τον τελευταίο χρόνο έχω διαπιστώσει πως ότι και να συζητιέται στην παρέα ή μεταξύ μας, θα απαντήσει με πείραγμα και σπανίως σοβαρά. Στην αρχή το σκεφτόμουν αλλά πίστευα πως ήταν ιδέα μου, ή εγώ έχω αρχίσει να γίνομαι ξενέρωτη, μέχρι που άρχισα να βλέπω έναν εκνευρισμό από τους υπόλοιπους φίλους μας. Πλέον, θα φτάσω και εγώ σε σημείο εκνευρισμού όπου δεν απαντάω πλέον σε όλα αυτά τα πειράγματα. Αναρωτιέμαι, αν υπάρχει όριο στο χιούμορ, καθώς είμαι ένας άνθρωπος που λατρεύει το χιούμορ, και λατρεύω και τον χαρακτήρα του φίλου μου. Απλώς με έχει κουράσει όλο αυτό το επαναλαμβανόμενο μοτίβο, το ότι σε κάθε μα κάθε πρόταση(χωρίς υπερβολές) έχει να απαντήσει κάτι για χαβαλε. Το θέμα μου είναι πως δεν μπορώ να το πω ευθέως αλλά και με τον τρόπο που μου φαίνεται να μην το καταλαβαίνει, και λυπάμαι πάρα πολυ πολύ διότι βλέπω ότι αρχίζουν να τον αγνοούν οι υπόλοιποι. Καταλαβαίνω πως αυτός είναι ένας τρόπος να εκφράζεται, καθώς και εγώ αυτο κάνω, αλλά κάπου έχει χαθεί και η σοβαρή επικοινωνία.
7
 
 
 
 
σχόλια

Και το χιούμορ έχει και ένα μέτρο. Δε μπορεί όλες οι συζητήσεις να είναι αστείες και αυτός να απαντάει αστεία. Απλά δεν τον παίρνει κανείς σοβαρά πια και για αυτό αρχίζουν να τον αγνοούν.

Αναρωτιέμαι τι σε προβληματίζει και δεν μπορείς να εκφράσεις στον "κολλητό" σου αυτό το θέμα που σε απασχολεί σε σχέση μαζί του.
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τόσο καιρό αυτός ο "κολλητός" δεν έχει αφουγραστεί ότι αυτό είναι κάτι που δεν σου αρέσει και σε εκνευρίζει ;
Ιδιαίτερα προβληματική σχέση μου φαίνεται, αλλά ας είστε ειλικρινείς τουλάχιστον.

Συμφωνώ μαζί σου, θεωρώ πως τα πειράγματα και το χιουμορ έχουν όρια. Όλες οι στιγμές ναι, δεν είναι ίδιες. Εχω παρόμοια περίπτωση δικού μου ανθρώπου που με κουράζει εξίσου. Δεν μπορούμε να συζητήσουμε τίποτα σοβαρό. Δεν θα δώσει ποτέ καμία σοβαρή απάντηση και πάντα θα έχει αυτό, το αστείο και σαχλό πολλές φορές, την χαριτωμενιά. Πολύ κουραστικό κ δυστηχως δεν μπορείς να κάνεις πολλά, έτσι θα είναι πάντα αυτά τα άτομα.

Πωωω, γνωρίζω και εγώ τέτοια άτομα που δεν σοβαρευονται ποτέ και το γυρίζουν όλο στην πλάκα. Τους αποφεύγω όσο δεν παίρνει κυρίως γιατί μου δημιουργούν πληξη. Υπάρχει και το αντίθετο βέβαια, άτομα που αδυνατούν να κάνουν πλάκα με το οτιδήποτε και είναι πάντα σοβαροί, σοβαρό φανείς καλύτερα. Εξίσου σπαστικοί. Μέτρο σε όλα θέλει.

Δώσε μία ευκαιρία και συζήτησε το μαζί του...

Υ.Γ Μου θύμησες πρώην μου στα 20 (και εγώ συνομίληκη είμαι) που σε ότι διαφωνούσε με ρωτούσε γιατί έχω διαφορετική γνώμη και να του το αναλύσω... εν τω μεταξύ μόνο για ένα θέμα είχα 3ωρη ανάλυση μονόλογο ( που όλο ρωτούσε γιατί).

Υ.Γ 2 Αξέχαστα πόσο τελικά δεν ταιριαζαμε ( και ευτυχώς το ανακαλύψαμε νωρίς). Αξέχαστος μεξικανο-βραζιλιανικος σε ανοιχτό δημόσιο χώρο ο χωρισμός. Λολ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ