ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.11.2021 | 18:50

Τι κανεις οταν σου αρεσει το ιδιο αγορι με φιλη σου? κουλουβαχατα

Δουλευω σε μια εταιρεια εδω κ δυο χρονια, το ιδιο και η φιλη μου. Προσφατα ξεκινησε να δουλευει μαζι μας ενα παιδι. Οταν τον ειδα πρωτη φορα μου αρεσε πολυ εμφανισιακα, αλλα οταν εμαθα οτι τον περναω 8 χρονια σε ηλικια, σταδιακα εχασα το ενδιαφερον μου. Οχι οτι ειναι απαραιτητα απαγορευτικο το να ειναι ο αλλος μικροτερος, αλλα εγω ειμαι 29 κ αυτος 21 οποτε θεωρω οτι σε τετοιες ηλικιες τα 8 χρονια ειναι πολλα. Τελοσπαντων, μετα απο λιγο καιρο αρχισα να βγαινω με ενα αλλο παιδι κ ειχα σ εκεινον την προσοχη μου οποτε δεν με ενοιαζε κ πολυ ο συναδελφος. Η φιλη μου που δουλευει μαζι μας αρχικα δεν εδειξε ιδιαιτερο ενδιαφερον για τον συναδελφο, αλλα οσο τον γνωριζε αρχισε να μου λεει οτι τον θεωρει πολυ αστειο κ εξυπνο κ γενικα οτι της αρεσει (εγω τοτε εβγαινα με το αλλο παιδι κ επειδη της ειχα πει οτι ο συναδελφος ειναι μικρος για μενα, μαλλον θεωρησε οτι δεν τον γουσταρω πλεον- πραγμα που ηταν αληθεια-εκεινη την περιοδο). Στο σημερα λοιπον, εγω δεν βγαινω πια με το παιδι που εβγαινα κ επειδη με το συναδελφο αναποφευκτα περναμε πολλες ωρες στη δουλεια μαζι, τον εχω γνωρισει καλυτερα κ ομολογω οτι εχω ξαναρχισει να ελκυομαι απο κεινον. Δεν ξερω απο την πλευρα του αν με βλεπει φιλικα ή κατι αλλο, η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ φιλικος και ευγενικος με ολους οποτε δεν ειμαι σιγουρη καποια πραγματα που κανει αν ειναι απλα φιλικες πραξεις ή κατι παραπανω. Δηλαδη υπαρχουν φορες που με πειραζει κλπ αλλα κανει το ιδιο κ με τη φιλη μου. Γενικα η φιλη μου δεν ειναι ατομο που μιλαει πολυ γι αυτα που νιωθει, δηλαδη περα απο τη μια φορα που μου ειχε πει οτι της αρεσει, δεν μου τον εχει ξανααναφερει. Αλλα εγω απο τη συμπεριφορα της καταλαβαινω οτι τον γουσταρει κ οτι το εκδηλωνει διακριτικα πχ πηγαινει να καπνισει οταν πηγαινει κ αυτος, ανταποδιδει τα πειραγματα του κλπ. Σκεφτομουν λοιπον ολα αυτα τις προαλλες κ αποφασισα οτι δεν θα ηθελα να μπω σε διαδικασια ανταγωνισμου με τη φιλη μου για ενα αγορι κ οτι θα να κανω πισω κ αν θελει, μπορει εκεινη να τον διεκδικησει. Αλλα οσο κ αν το εχω παρει αποφαση στο κεφαλι μου, στην πραξη μου ειναι δυσκολο. Γιατι η αληθεια ειναι οτι καθε φορα που μιλαω μαζι του, εστω κ ασυνειδητα μου βγαινει μια διαθεση να τον φλερταρω ή να τον εντυπωσιασω, που δεν μπορω να την καταπνιξω, γιατι μου βγαινει αυθορμητα. Δεν θεωρω οτι εχει κανει κατι λαθος η φιλη μου σε ολο αυτο, ουτε κ εγω, απλα ετυχε να μας αρεσει το ιδιο αγορι. Απλα δεν νιωθω κ ανετα να το συζητησω ολο αυτο μαζι της, δεν ξερω καν τι να της πω δηλαδη... Ειναι απλα αβολο. Γιατι εκεινη δεν μιλαει ποτε ιδιαιτερα σε εμας τις φιλες της για αγορια, οποτε αν της πω "σου αρεσει ο συναδελφος?" το πιο πιθανο ειναι να το αρνηθει γιατι απλα νιωθει αβολα να μιλαει γ αυτα. Οποτε αν μου ελεγε οτι δεν τον γουσταρει, αυτο θεωρητικα εμενα θα μου εδινε το πρασινο φως να προσεγγισω τον συναδελφο, αλλα δεν θα το εκανα, γιατι ξερω οτι η φιλη μου τον γουσταρει, οσο κ αν δεν το παραδεχεται. καταλαβατε? Ναι ξερω, οχι, ουτε εγω καταλαβαινω τι σκεφτομαι.
13
 
 
 
 
σχόλια

Εσύ ποιες θεωρείς πως θα έπρεπε να ναι οι σκέψεις μιας 30χρονης;
Ελεύθερη είναι της αρέσει κάποιος και σκέφτεται αν είναι σωστό να τον φλερτάρει.
Τι να σκέφτεται πως θα πλέξει πουλοβερ;

Η σκέψεις μιας 30χρονης είναι κατασταλαγμενες. Ξέρει ποιος τύπος άντρα την ελκύει και τι ακριβώς θέλει από μια σχέση. Επιλέγει με κριτήρια συγκεκριμένα τον σύντροφο κι όχι βάση ποιον θέλει η φίλη της/συνάδερφος/θηλυκό ανταγωνιστρια. Πολύ low γενικώς. Μετά φτάνεις τα 50 και σου έρχεται αναλαμπή ότι πρέπει να βρεις κάποιον να κάνεις οικογένεια. Μόνο που το τρένο σφύριξε στον επόμενο σταθμό.
Τραλαλα όλα.

Οι σκεψεις μιας 30χρονης ειναι κατασταλαγμενες κ ξέρει τι θελει? Για βγες εκει εξω κ ρωτα ποσες τριανταρες ξέρουν τι θελουν. Γιατι ωραιες οι θεωρίες σου αλλα με την πραγματικοτητα καμια επαφη!

Ποιος είπε ότι όλες σκέφτονται ώριμα; απόδειξη είναι και η ανωθι εξομολόγηση.
Και παρακάτω που γράφεις να σου πω συνοπτικά ότι κανεις δε μίλησε για γάμους και πανηγύρια, μόνη σου τα γράφεις μόνη σου τα λες.

Εσυ δεν είπες Μετά φτάνεις τα 50 και σου έρχεται αναλαμπή ότι πρέπει να βρεις κάποιον να κάνεις οικογένεια. Μόνο που το τρένο σφύριξε στον επόμενο σταθμό." σε γάμο δεν αναφερόσουν;
Μόνη μου τα γράφω μόνη μου τα λεω κατα τα άλλα.

δεν θελουν ολες να κανουν οικογένεια και παιδιά ξέρεις !
Αν εσύ θες είναι άλλο θέμα, ο κάθε άνθρωπος ειναι ελευθερος και εχει τα δικά του θέλω.
Μπορει μια ανυπαντρη 50αρα να πλέει σε πελάγη ευτυχίας και μια παντρεμένη να ναι δυστυχισμένη!
Δεν ξερεις λοιπον αν η ανυπαντρη 50αρα νοιωθει καλά με τις επιλογές της!

Κλασσική περίπτωση ανταγωνισμού μεταξύ γυναικών.
Αν δεν άρεσε στην φίλη σου δεν θα τον σκεφτόσουν καν.

Δεν είναι φιλία αυτό που περιγράφεις με την 'φίλη' σου, αλλά συναδελφική σχέση.

Από την στιγμή που αρέσει στην φίλη σου κάνε πίσω και μην εμπλακείς.

Τώρα πάλι ένας νέος στην ηλικία των 21 το μόνο που θέλει είναι να ζμπρώξει, οπότε μην περιμένεις και πολλά. Πολύ πιθανό να κάνει παιχνίδι και με τις 2 σας και όποια του κάτσει πρώτη.

#facts

ενώ των 50αρηδων ποες ειναι οι σκέψεις τους;
πηδουλος ειναι οι σκέψεις όλων των αντρών ανεξαρτήτως ηλικίας!
πόσοι 50αρης την πεφτουν γιατι θελουν σεξ ΑΠΕΙΡΟΙ !
τι σχέση έχει η ηλικία με το αν κάποιος ψάχνει μόνο σεξ ή δέσμευση;
ξερω μικρους που κανουν σχεσεις και μεγάλους παντρεμένους που ψαχνουν μονο τι θα πηδήξουν!

Δεν καταλαβαίνω απο που κ ως που βγαίνει το συμπέρασμα του ανταγωνισμού με τη φίλη.
Ανεφερα οτι εξαρχης οταν τον ειδα τον θεωρησα γοητευτικο αλλα επειδη εβγαινα με ενα αλλο παιδί τότε δεν εδωσα κ πολλη σημασια. Κ μετα οταν με αυτο το παιδι δεν προχωρησε κ ταυτόχρονα αρχισα να γνωριζω καλυτερα τον συνάδελφο ε άρχισα να ελκύομαι. Τωρα αμα θες εσυ με το ζορι να θεωρησεις οτι εγω θελω να μαλλιοτραβηχτω μ την φιλη μου οκ, μη στο χαλασω. Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα τι να κανω μια μερα κ λεω "μωρε μηπως να αρχίσω να φλερταρω με αυτον που αρεσει στη φιλη μου για να της τη σπασω κ κυριως για να της αποδειξω οτι αυτος όταν κληθει να επιλεξει, θα επιλέξει εμένα?"

αστους βρε κορίτσι μου! άστους εδώ μέσα έχει φωλιά με τοξικούς σχολιαστές
δεν έχουν καν την κριτική ικάνοτητα να διαβάσουν όσα τους λες!
Νομιζουν πως ολες κυνηγάνε τους γαμπρούς και αλλα πολλά!

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ