ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.11.2021 | 21:45

Νιώθω χαλια

Όταν ένας άντρας σου λέει Ότι δε θ σταματήσω ποτέ να σε θέλω ακόμα και αν παντρευτώ θα σαι το απωθημενο μου πάντα θα θελω να κάνω σεξ μαζι σου...Αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι....Όσο και να σε θέλω που σε θέλω πιο πολύ από κάθε άλλη φορά δε θέλω σχεση...Τι σημαίνει ;;;;; εγω προσβλήθηκα...ενιωσα κοροϊδία θλίψη και κατώτερη...
11
 
 
 
 
σχόλια

Σε θελει μονο για σεξ και στα λεει αυτα για να σε εχει καβατζα ανα πασα ωρα και στιγμη. Αν δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις, πηγαινε μαζι του και μολις βρεις κατι καλυτερο σηκω και φυγε. Μην κολακευεσαι απο τα λογια του και μην τον παρεις στα σοβαρα.

Προσπαθώντας να ερμηνεύσω με άλλη ματιά το μήνυμα, θα μπορούσε ο τύπος να έβλεπε ανυπέρβλητα εμπόδια ως προς την "σχέση" μαζί σου και αυτό ίσως να έχει να κάνει και με την συμπεριφορά σου, αλλά να μην παύει να σε γουστάρει.

Ότι όσο μιλάει το κάνει και χειρότερο. Κανε χάρη στον εαυτό σου και κοψε λάσπη , φύγε μακριά του.
Τίποτα. Απλά ηθελενα πει κάτι βαρυγδουπο αλλά στην πορεία καρφώθηκε απ' τα λεγόμενα του. Θέλει να σε έχει δεδομένη χωρίς να είστε ποτέ μαζί. Πόνταρε ότι μπορεί να νιώσεις και κολακευμενη που ακόμα κι αν παντρευτεί θα σε θέλει. Σαχλαμάρες, μην ασχοληθείς σε δουλεύει.

Δύο είναι τα τινά:
1. Δεν έχει χρήματα, οπότε πιστεύει ότι δεν μπορεί να διατηρήσει μια σχέση με ο,τι συνεπάγεται αυτό.
2. Είναι παρτάκιας.
Προς το δεύτερο κλίνει το όλον από αυτά τα λίγα που περιγράφεις.
Αν θέλεις μια υγιή σχέση του λες ξεκάθαρα ότι θέλεις έναν σοβαρό άνθρωπο για σχέση κι αν αυτός δεν μπορεί ούτε αυτό να προσφέρει δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω επαφές.
Κρίμα να βασανιζεσαι, τόσοι άλλοι σοβαροί άνθρωποι υπάρχουν, σίγουρα θα βρεις κάτι που θα σου ταιριάζει.
Η γνώμη μου είναι να μην δίνεις κανένα περιθώριο σε τέτοιες συμπεριφορές, γιατί πρόκειται περί κομπλεξικων τύπων που θέλουν και τον σκύλο και την πίτα κι όλα δικά τους. Ο αυτοσεβασμός πρέπει να είναι πάνω πάνω στον προσωπικό μας άξονα αξιών. Αξίζεις κάτι καλύτερο από το να είσαι δεύτερη σε μια κούρσα που τρέχεις μόνη σου. Δεν αξίζει κορίτσι.

Υπάρχουν πολλών ειδών σχέσεις, συζυγικές, εξ αποστάσεως, γνωριμίες, σεξουαλικές, ερωτικές, πλατωνικές, επιδερμικές, λυκοσχέσεις, κ.α.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ