ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.4.2020 | 18:09

Τέρμα τα ραντεβού

Ενώ παραγγέλνω τσεκάρω τις τιμές για να ξέρω τι πρέπει να αφήσω σε ώρα έκτακτης ανάγκης. Τρία ραντεβού τις τελευταίες τρεις εβδομάδες πριν την καραντίνα , την τελευταία φορά δεν πρόλαβε να έρθει το φαγητό στο τραπέζι.Την πρώτη την πήρε τρεις φορές η μαμάκα της μέσα σε μια ώρα.Η δεύτερη μου έλεγε για τους χαζογκόμενους με τις οποίους είχε μπλέξει μέχρι τώρα.Της είπα πως δεν έχω πείρα με χαζογκόμενες και έφυγα. Η τριτη στο πρώτο πιάτο άρχισε να μου λέει πως δεν είναι σε φάση. Ζήτησα να πάρω το κυρίως για μαζί το πλήρωσα και έφυγα. Μέχρι να φτάσω σπίτι μου είχε στείλει είκοσι μηνύματα αφού με κάλεσε πρώτα και δεν το σήκωσα. Μου έγραφε πως την παρεξήγησα. Πως πιάνεις την άλλη καβάλα στον άλλο και σου λέει πως δεν είναι αυτό που νομίζεις; Σωστά τα λένε, είναι πολύ χειρότερα.Αντρες μην χαρίζετε κάστανα, άντε γειά και από εδώ πάνε οι άλλες. Όλοι μαζί μήπως και γίνουν άνθρωποι όσο υπάρχουν αντρες που ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές θα υποφέρουμε όλοι.Καλά τα λέω;
25
 
 
 
 
σχόλια
αν η μητέρα της ήταν άρρωστη ή έτρεχε κάτι άλλο σοβαρό, καλύτερα να βγαίνατε άλλη φορά.η δεύτερη το τερμάτισε, ραντεβού και να μιλάς για πρώην χαζογκόμενους τι να σου πω ασχολίαστο.την τρίτη μάλλον κάτι την ενόχλησε και είπε να χρησιμοποιήσει μια ανόητη ατάκα. τρεις στις τρεις συγχαρητήρια.υ.γ. χάλασε το πληκτρολόγιο γιαυτό δεν μπορώ να γράψω όπως πρέπει να βάλω εισαγωγικά κλπ.
Εξαρτάται τον χαρακτήρα του κατηγορουμένου. Στους ταραξίες να επιβάλλεται το καταναγκαστικό έργο και στις σιγανοποταμίτσες, ο εγκλεισμός. Δε θα αντέξουν 10 χρόνια με τον εαυτό τους και μόνο.
Χαχαχαχα! Είναι σαν τα άτομα που λένε θέλω μόνο να περνάμε καλά, αλλά low key θέλουν να ξέρουν την κάθε σου κίνηση και να μη διανοηθείς να ζήσεις χωρίς αυτούς. Σε εκείνους πόσα δίνεις;
έχω καταθέσει ολοκληρωμένες προτάσεις για κάθε ποινικό αδίκημα που ακόμη δεν είναι, θα γίνει όμως στο μέλλον χάρη σε μένα και τους φαν μου που συνυπογράφουν τα αιτήματα πριν ακόμη τα διαβάσουν. εν λευκώ που λένε.τα αδικήματα και οι ποινές θα αναφέρονται σε έξτρα δίκαιο, το ανθρώπινο θα λέγεται.λοιπόν για την κατηγορία που αναφέρεις προβλέπονται μόνο 5 χρόνια καταναγκαστικά έργα και τα σαββατοκύριακα μάθημα με εμένα στα έδρανα. σε πρώτη φάση δοκιμαστικά, αναλόγως των αποτελεσμάτων μπορεί να σκληρύνουν τα μέτρα.
παραβλέπεις ότι τα καταναγκαστικά έργα έχουν σαν στόχο την εξολόθρευση χα χα χα α χα χα χ αχ αχ η τιμωρία της καραντίνας είναι μεγαλύτερη σε χρόνο γιατί τα καταναγκαστικά εργα είναι πολύ σκληρότερη τιμωρία στο περιεχόμενό της. θέλει σκέψη δεν είναι καθόλου εύκολο.δύσκολοι καιροί για νομοθέτες.
έχω προνοήσει και γιαυτά sir. τέτοιες ερωτήσεις επιτρέπονται μόνο μια ΄φορά κάθε μέρα, παραπάνω μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος. προβλέπονται και τιμωρίες για τηλεφωνήματα τύπου κάθομαι στο μετρό μόλις έκανε στάση στον περισσό.σιχαίνομαι που γράφω έτσι χάλασε το πληκτρολόγιο.
Λοιπόν, θα είμαι όσο μπορώ αντικειμενικός με όσα γράφεις:1.Τηλέφωνα μαμάς: σημασία δεν έχουν τα τηλέφωνα αλλά ο λόγος. Αν είχαν κάποιο θέμα, δεν το βρίσκω πρόβλημα. Αν τώρα τηλεφωνούσε για να σχολιάσουν τι έδειχνε η Πάνια εκείνη την ώρα, εκεί υπάρχει θέμα.2.Χαζογκόμενοι: σε κατανοώ πλήρως ως άντρας. Ένιωσες εκείνη την ώρα ότι εσύ είσαι το κορόιδο που βρέθηκε για να κάνει κάτι σοβαρό ενώ προηγουμένως αγόταν και φερόταν με τον κάθε τελειωμένο. Και θεώρησες ότι για να τραβιέται με χαζούς, χαζή είναι και η ίδια. Έχεις ένα δίκιο στο συλλογισμό σου.3.Η άλλη σου λέει ότι δεν είναι σε φάση: για ποιο πράγμα; Για σχέση; ΟΚ πρώτη φορά βγήκατε, μπορούσατε να ξαναβγείτε αν ήθελε να σε ξαναδεί, δεν ήταν ανάγκη να τη σταυρώσεις με αυτό τον τρόπο.
Αν βάλεις τον καλύτερο τενίστα να παίξει εναντίον ενός ανίδεου δεν θα καταφέρουν να ανταλλάξουν μια δύο μπαλιές και το θέαμα θα είναι άθλιο.Έτσι και με τα ραντεβού εξαρτάται από το ποιον έχουν απέναντι τους οι κοπέλες για να πάει καλά το παιχνίδι. Και εσύ εκτός από ανίδεος είσαι και γκρινιάρης που έρχεσαι εδώ να μας πεις τα παράπονα σου αντι να καταλάβεις ότι εσύ είσαι η αιτία.
Αυτό με την μαμά δεν είναι κακό,είναι γονέας της και μπορεί να έγινε κατι σοβαρό .Το άλλο με τους πρωην ηταν απολύτως φυσιολογικό, πήγε να σου ανοιχτεί και να σου πει τι είχε περασει στο παρελθόν όπως κάνουν όλοι όταν νιώθουν ασφάλεια με τον άλλον,αλλά μάλλον εσυ ήθελες κατευθείαν κατι ψητό στο πιάτο.Η τελευταία περίπτωση έψαχνε κατι φιλικό μάλλον και εσυ δεν το αντεξες.Δεν νομίζω πως ηταν προβληματικές περιπτώσεις απλά εσυ τα πήρες ετσι
Δηλαδή εσύ βγήκες έχοντας στο μυαλό σου ότι πρέπει να γίνει κάτι συγκεκριμένο και αφού η άλλη δεν ήταν σε φάση σου το χάλασε. Άλλη φορά να τις βάζεις να υπογράφουν συμβόλαιο, ότι πρέπει να είναι σε φάση.
Η πρώτη με τη μάνα της πρόκειται για περιπτωσάρα! Οι άλλες δύο όμως ήταν όντως προβληματικές η μήπως εσύ είσαι αδιάφορος;; Η μία σ' έλεγε για τους πρώην της κι η άλλη στα μάσαγε. Καλώς ή κακώς ελάχιστες γυναίκες εκτιμούν τους σοβαρούς άντρες. Πρέπει να βρίσκεις πιο ευφάνταστους τρόπους για να τους πηδάς το μυαλό.
Τρεις φορές μέσα σε μία ώρα; Έπαιρνε τηλ κατά 99%, για να τσεκάρει την κατάσταση. Κανόνας: Στο πρώτο ραντεβού πρέπει να έχουμε πάντοτε κλειστά τα κινητά μας. Υποτίθεται ότι βγαίνεις, για να γνωρίσεις έναν άνθρωπο. Όχι, για να σε παίρνει η μάνα σου τηλ ή να σου στέλνουν μηνύματα οι φίλες στο messenger.
Αν και μου είπες να μην σου ξαναμιλήσω, σόρι αλλά θα το κάνω. Νομίζω είναι καλή ιδέα στο πρώτο ραντεβού, να έχει κανείς ανοιχτό το κινητό και να έχει ειδοποιήσει μια επαφή ανάγκης ρε συ, σε περίπτωση που το πράγμα πάει κατά διαόλου. Σκοπός είναι να γνωρίσεις τον άλλον, αλλά αν είναι άβολη η κατάσταση να έχεις ένα αποδοτικό back-up plan. Πολύ κακό επίσης ο άλλος να κοιτάζει συνεχώς την οθόνη του.
Σου ζητώ συγγνώμη για τον τρόπο μου εκείνη τη μέρα. Εσύ ειδικά δεν έφταιγες...Το τηλ σου μπορείς να το έχεις ανοιχτό, όταν περπατάτε κάπου έξω, όταν μπεις στο αυτοκίνητό του, όταν καθίσετε σε ένα παγκάκι και αγναντεύετε τη θάλασσα κλπ για ευνόητους λόγους. Στο εστιατόριο δε νομίζω να κινδυνεύεις, για να το έχεις ανοιχτό και να δίνεις αναφορά στη μάνα σου. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά.
Το αφήνω να πάει στο γιαλό, γράψε μας και κανένα κεφάλαιο με την Ελευθερία και τον γέρο Τζακ και περασμένα ξεχασμένα. Όπως είπαν και άλλοι, μπορεί όντως να έπαιζε κάτι σοβαρό με την μάνα, ποτέ δεν ξέρεις. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι σε περίπτωση αβέβαιων ραντεβού, καλό είναι να περιμένεις μια κλήση/μήνυμα, ώστε αν θέλεις να φύγεις να το κάνεις μια και καλή. Μικροπρεπές αυτό που λέω, αλλά δεν παύει να αποτελεί λύση. Για τα υπόλοιπα, συμφωνώ.
Εντάξει, δε θα πάθεις και τίποτα να κάτσεις να φας 1-2 ώρες και με τον πιο βαρετό άντρα του κόσμου ξέρω γω. Εδώ κατεβαίνεις σε πορείες του ΚΚΕ και δε βαριέσαι :'DΊσως κάποια στιγμή διαβάσεις ένα μέρος του έργου μου. Τα με-λέ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ