Αντώνης Σαμαράς: Ο Έλληνας μεταρρυθμιστής

Αντώνης Σαμαράς: Ο Έλληνας μεταρρυθμιστής Facebook Twitter
3

«Αντώνης Σαμαράς: ο Έλληνας μεταρρυθμιστής», τιτλοφορεί σημερινό δημοσίευμά της η αυστριακή οικονομική εφημερίδα «Wirtschaftsblatt», στο οποίο σημειώνεται πως ο Έλληνας πρωθυπουργός εξέπληξε πολλούς στις Βρυξέλλες, καθώς μόλις πριν από ένα χρόνο η χώρα βρισκόταν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και τώρα γίνεται λόγος για μια ιστορία επιτυχίας.


Όπως αναφέρεται στη συνέχεια, ένα χρόνο μετά τις εκλογές στην Ελλάδα, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έχει αποκτήσει στις Βρυξέλλες τη φήμη ενός εγγυητή των μεταρρυθμίσεων και, όπως δήλωσε ο επίτροπος Όλι Ρεν, ο πρωθυπουργός έχει εκπλήξει πολλούς με την ικανότητά του να διατηρήσει τη μεταρρυθμιστική πορεία και με τον τρόπο αυτό να αποκαταστήσει και πάλι την εμπιστοσύνη απέναντι στην Ελλάδα.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Ποιες είναι οι μεταρρυθμίσεις;Το ότι μειώθηκε το έλλειμμα όχι εξαιτίας της ανάπτυξης αλλά.. της άγριας φορολογίας επί πάντων;;Το ότι σ ένα χρόνο η ΜΟΝΗ αποκρατικοποίηση που έγινε ήταν η πώληση του ΟΠΑΠ στον... Μελισσανίδη;(απ το ένα μονοπώλιο στο άλλο)Το ότι ότι σκέφτεται εδώ και έξι μήνες πως να ΜΗΝ απολύσει με άμεσες διαδικασίες τους επίορκους;Η τις δεκάδες των κλειστών επαγγελμάτων που ακόμη δεν έχει ακουμπήσει;Είμαι υπέρ των μεταρρυθμίσεων, αλλά το ότι κάθε φορά κάνει το 1 απ τα 5 ελέω τρόικας με ρυθμούς χελώνας και με βαριά καρδιά για να μην αγγίξει το βαθύ κομματικό κράτος, δυστυχώς δεν λέγονται μεταρρυθμίσεις αλλά... πασαλείμματα.Το ότι δίπλα σε νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά διατηρεί ΑΚΟΜΑ κομματικούς δεινόσαυρους και "βαρίδια" του παρελθόντος, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.Μέχρι να υλοποιήσει έστω και τα μισά απ ότι έχει υποσχεθεί, θα παραμένει ο 'κατά φαντασίαν μεταρρυθμιστής".
Άχου τοοοοο!!!!Κάθε μέρα και ένα δοξαστικό δημοσίευμα για το παλικάρι μας.Έχουμε τον νέο Περικλή και περνάμε πάλι τον χρυσό αιώνα μας και δεν το έχουμε καταλάβει.