Ο Πάνος Καμμένος ανοίγει αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην λεωφόρο Συγγρού

Ο Πάνος Καμμένος ανοίγει αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην λεωφόρο Συγγρού Facebook Twitter
4

Νέο επαγγελματικό βήμα αποφάσισε να κάνει ο Πάνος Καμμένος που, όπως όλα δείχνουν, θα ασχοληθεί με τις πωλήσεις αυτοκινήτων, ανοίγοντας αντιπροσωπεία στην λεωφόρο Συγγρού.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής των ΑΝΕΛ στρέφεται πλέον στις επιχειρήσεις και στην πώληση αυτοκινήτων και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετέτρεψε το ισόγειο του κτιρίου όπου παλαιότερα στεγάζονταν τα γραφεία των ΑΝΕΛ (είναι ιδιοκτησίας της οικογένειάς του) επί της Λεωφόρου Συγγρού, σε εταιρεία πώλησης αυτοκινήτων, με την επωνυμία του πατέρα του «Η. Καμμένος Α.Ε».

Ο πρώην κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα έκανε και σχετική ανάρτηση στο Twitter για τα εγκαίνια της έκθεσης αυτοκινήτων που θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου.


Για την ιστορία, ο Ηλίας Καμμένος υπήρξε σημαντικός έμπορος αυτοκινήτων τις δεκαετίες του '60 και του '70, ξεκινώντας από μια μάντρα στη Λεωφόρο Συγγρού.

Ο Πάνος Καμμένος ανοίγει αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην λεωφόρο Συγγρού Facebook Twitter
Ο Πάνος Καμμένος ανοίγει αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην λεωφόρο Συγγρού Facebook Twitter
Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

LiFO politics / Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

«Η Ελλάδα, μετά την κρίση του 2009, έχει μεν ορθοποδήσει –από το 2017-2018 και μετά δεν είναι εκεί που ήταν–, αλλά υπάρχει ένα κλίμα που βαραίνει. Και οικονομικά και κοινωνικά και ίσως και πολιτικά»: Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη μιλά στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Πολιτική / Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Η σύνθεση θα είναι 1 + 2, δηλαδή οι δύο ηγέτες, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι διπλωματικοί σύμβουλοι Μίλτος Νικολαϊδης και Τσαγατάι Κιλίτς
LIFO NEWSROOM
Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Πολιτική / Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ακόμη ότι ο ίδιος επέμεινε να δημιουργηθεί ένα από τα σχολεία στο Περιστέρι, χαρακτηρίζοντας την πρωτοβουλία «ιδιαίτερα σημαντική»
LIFO NEWSROOM
Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Περισσότερο θα του πήγαινε μια αντιπροσωπεία τεθωρακισμένων. Να τα πουλάει κιόλας ντυμένος καρναβαλικά, με τις στρατιωτικές στολές που τόσο του άρεσαν όταν έπαιζε τον υπουργό άμυνας...
Ποιος; Ο πανουλης! Που από λαλίστατος μας εγινε σφιγγα! Σε λίγο σου λέει θα τα ξεχάσουν, όποτε θα ξανακάνει πολιτική σταδιοδρομία εις υγειαν των κορόιδων!