Άρση ασυλίας για τον Παύλο Πολάκη εισηγήθηκε η Επιτροπή Δεοντολογίας

Άρση ασυλίας για τον Παύλο Πολάκη εισηγήθηκε η Επιτροπή Δεοντολογίας Facebook Twitter
1

Την άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη εισηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι η επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη αποφασίστηκε με ψήφους 8-2 από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής που πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη συνεδρίασή της. Η άρση ασυλίας αφορά δύο μηνύσεις σε βάρος του Παύλου Πολάκη που είχαν διαβιβαστεί από την Εισαγγελία στην προηγούμενη Βουλή.

Η πρώτη δικογραφία κατά του Παύλου Πολάκη σχηματίστηκε μετά από μήνυση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα για παράνομη καταγραφή τηλεφωνικής συνομιλίας. Η δεύτερη υπόθεση αφορά μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση του πρώην προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή. 

«Αυτό το οποίο απαιτώ είναι όχι να αρθεί η ασυλία μου σε μια επιτροπή η οποία είναι δεν είναι δημόσια αλλά να μαζέψουν 30 υπογραφές από βουλευτές διαφόρων πτερύγων της Βουλής και να γίνει η διαδικασία με Ολομέλεια της Βουλής για τη σύσταση ειδικής προανακριτικής επιτροπής, όπου εκεί θα τα πούμε όλα» είχε ανακοινώσει χθες, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Πολάκης. 

Την οριστική απόφαση θα λάβει, μέσω ψηφοφορίας, η Ολομέλεια της Βουλής που θα συνέλθει για το θέμα στις 31 Ιουλίου.

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια