Πολάκης για σεισμό: Υπομονή, ένα τσουνάμι, μια έκρηξη ηφαιστείου και μια πτώση μετεωρίτη έμεινε

Πολάκης για σεισμό: Υπομονή, ένα τσουνάμι, μια έκρηξη ηφαιστείου και μια πτώση μετεωρίτη έμεινε Facebook Twitter
16

Αρνητική εντύπωση προκαλεί το πρώτο σχόλιο που βρήκε να κάνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, λίγο μετά το σεισμό στην Αττική και ενώ όλοι οι κάτοικοι ήταν ακόμη αναστατωμένοι,

Για ακόμη μια φορά ο Παύλος Πολάκης επέλεξε μέσω Facebook να σχολιάσει κάνοντας αναφορά στο φυσικά φαινόμενα που έχουν πλήξει τη χώρα. Το σχόλιό του έρχεται ως συμπλήρωμα σε αντίστοιχα που έγιναν χθες περί «γκαντεμιάς» λόγω κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα ο Παύλος Πολάκης έγραψε στο Facebook:

«Υπομονή, ένα τσουνάμι, μια έκρηξη ηφαιστείου και μια πτώση μετεωρίτη έμεινε.... Πυρκαγιά ,χαλαζόπτωση, πλημμύρα και σεισμός έγιναν .... γρήγορα.

ΥΓ ο λοιμός και ο λιμός έπονται του κύκλου των φυσικών φαινομένων...

Υγ2 μερικές φωτό απο το "γλέντι" που γίνεται στο δίκτυο...».

Στη συνέχεια επισύναψε και κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και κάνουν αναφορά στην υποτιθέμενη κακοτυχία που φέρει το όνομα «Μητσοτάκης».

Πολάκης για σεισμό: Υπομονή, ένα τσουνάμι, μια έκρηξη ηφαιστείου και μια πτώση μετεωρίτη έμεινε Facebook Twitter
Πολιτική
16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

LiFO politics / Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

«Η Ελλάδα, μετά την κρίση του 2009, έχει μεν ορθοποδήσει –από το 2017-2018 και μετά δεν είναι εκεί που ήταν–, αλλά υπάρχει ένα κλίμα που βαραίνει. Και οικονομικά και κοινωνικά και ίσως και πολιτικά»: Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη μιλά στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Πολιτική / Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Η σύνθεση θα είναι 1 + 2, δηλαδή οι δύο ηγέτες, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι διπλωματικοί σύμβουλοι Μίλτος Νικολαϊδης και Τσαγατάι Κιλίτς
LIFO NEWSROOM
Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Πολιτική / Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ακόμη ότι ο ίδιος επέμεινε να δημιουργηθεί ένα από τα σχολεία στο Περιστέρι, χαρακτηρίζοντας την πρωτοβουλία «ιδιαίτερα σημαντική»
LIFO NEWSROOM