Ο Πολάκης δηλώνει πως η εκλογή του ήταν δικαίωση επειδή του έκαναν bullying

Ο Πολάκης δηλώνει πως η εκλογή του ήταν δικαίωση επειδή του έκαναν bullying Facebook Twitter
5

Πως ήταν «τεράστια προσωπική δικαίωση» η εκλογή του, δήλωσε αργά το βράδυ ο Παύλος Πολάκης , σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών 2019 και το γεγονός πως στα Χανιά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταλάβει μόνο μία έδρα στα Χανιά με βάση τα εκλογικά αποτελέσματα και αυτήν την έδρα φαίνεται πως κερδίζει ο Παύλος Πολάκης, ενώ ο Γιώργος Σταθάκης τελικά μένει εκτός βουλής.

Το μήνυμα του Παύλου Πολάκη:


«ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ !!!


Με τιμήσατε όλοι ,αποκορονιωτες ,κισσαμο δες, πλατανιανοι, σεληνιωτες, Σφακιανοί, Χανιώτες και εγώ από τη θέση που μας τοποθέτησε ο ελληνικός λαός θα συνεχίζω να παλεύω για τα δικιά του τόπου μας για τους αδύναμους για τους εργαζόμενους για το λαό!

Το 31,5-32 που μας έδωσε ο ελληνικός λαός μας αναδεικνύει στην ηγετική δύναμη της προοδευτικής διακρατικής αριστερής παράταξης του τόπου !


Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να διαφυλαχθούν οι κατακτήσεις που πετύχαμε,να μην εφαρμόσει το νεοφιλελεύθερο Πρόγραμμα του "νόμου και της τάξης και των ιδιωτικοποιήσεων «η ΝΔ του Μητσοτακη, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ,να ετοιμαστούμε για να να ΞΑΝΑΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

Το αποτέλεσμα στα Χανιά και στην Κρήτη ήταν και μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ που μετά τον Αλέξη τον Τσίπρα ήμουν αυτός που δέχθηκε το μεγαλύτερο προσωπικό μπούλινγκ ,την περισσότερη λάσπη ,την πιο ΑΙΣΧΡΗ στοχοποίηση . ΧΕΝΙΩΤΕΣ ΞΑΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!».

Πολιτική
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Πολιτική / Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ακόμη ότι ο ίδιος επέμεινε να δημιουργηθεί ένα από τα σχολεία στο Περιστέρι, χαρακτηρίζοντας την πρωτοβουλία «ιδιαίτερα σημαντική»
LIFO NEWSROOM
Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM