Ο Πολάκης δηλώνει πως η εκλογή του ήταν δικαίωση επειδή του έκαναν bullying

Ο Πολάκης δηλώνει πως η εκλογή του ήταν δικαίωση επειδή του έκαναν bullying Facebook Twitter
5

Πως ήταν «τεράστια προσωπική δικαίωση» η εκλογή του, δήλωσε αργά το βράδυ ο Παύλος Πολάκης , σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών 2019 και το γεγονός πως στα Χανιά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταλάβει μόνο μία έδρα στα Χανιά με βάση τα εκλογικά αποτελέσματα και αυτήν την έδρα φαίνεται πως κερδίζει ο Παύλος Πολάκης, ενώ ο Γιώργος Σταθάκης τελικά μένει εκτός βουλής.

Το μήνυμα του Παύλου Πολάκη:


«ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ !!!


Με τιμήσατε όλοι ,αποκορονιωτες ,κισσαμο δες, πλατανιανοι, σεληνιωτες, Σφακιανοί, Χανιώτες και εγώ από τη θέση που μας τοποθέτησε ο ελληνικός λαός θα συνεχίζω να παλεύω για τα δικιά του τόπου μας για τους αδύναμους για τους εργαζόμενους για το λαό!

Το 31,5-32 που μας έδωσε ο ελληνικός λαός μας αναδεικνύει στην ηγετική δύναμη της προοδευτικής διακρατικής αριστερής παράταξης του τόπου !


Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να διαφυλαχθούν οι κατακτήσεις που πετύχαμε,να μην εφαρμόσει το νεοφιλελεύθερο Πρόγραμμα του "νόμου και της τάξης και των ιδιωτικοποιήσεων «η ΝΔ του Μητσοτακη, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ,να ετοιμαστούμε για να να ΞΑΝΑΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

Το αποτέλεσμα στα Χανιά και στην Κρήτη ήταν και μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ που μετά τον Αλέξη τον Τσίπρα ήμουν αυτός που δέχθηκε το μεγαλύτερο προσωπικό μπούλινγκ ,την περισσότερη λάσπη ,την πιο ΑΙΣΧΡΗ στοχοποίηση . ΧΕΝΙΩΤΕΣ ΞΑΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!».

Πολιτική
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM