Αποστολάκης για τουρκικές προκλήσεις: Αναλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες

Αποστολάκης για τουρκικές προκλήσεις: Αναλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες Facebook Twitter
1

«Αναλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης.

«Η Ελλάδα σε συντονισμό με την Κύπρο, την Ευρωπαϊκή Ένωση και έτερους διεθνείς δρώντες, αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων», επισήμανε μεταξύ άλλων, ο Ευάγγελος Αποστολάκης, στην ομιλία του προς τους σπουδαστές της 16ης εκπαιδευτικής σειράς της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ) στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Αποστολάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γενικότερο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των Ενόπλων Δυνάμεων και των επιχειρησιακών δυνατοτήτων τους, στην ισχυρή αποτρεπτική επιχειρησιακή ικανότητα τους σε διακλαδικό επίπεδο, την κρίσιμη συνδρομή τους σε ευρύ φάσμα δράσεων κοινωνικής προσφοράς και στην ανάληψη πρωτοβουλιών στο πλαίσιο της αμυντικής διπλωματίας.

Παράλληλα επανέλαβε ότι η μέριμνα προς τα στελέχη αποτελεί πρώτη προτεραιότητα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, απαριθμώντας μέτρα τα οποία αποσκοπούν τόσο στη βελτίωση της επαγγελματικής τους κατάρτισης όσο και της καθημερινότητάς τους (π.χ. ψήφιση του Ν. 4609/19, δημιουργία διακλαδικών κλινικών, νέα ΣΟΑ, ποικίλες εκπαιδευτικές δράσεις).

Τέλος ο υπουργός Εθνικής Άμυνας προέτρεψε τους σπουδαστές της Σχολής να συμβάλουν στην περαιτέρω αναβάθμιση των Ενόπλων Δυνάμεων, μέσω της τήρησης των αξιών και παραδόσεων τους, της κατάθεσης καινοτόμων ιδεών, της ανάληψης πρωτοβουλιών, της ενεργού συμμετοχής στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων και της συνεχούς μέριμνας για το προσωπικό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Νέα πυρά Γεωργιάδη κατά Ανδρουλάκη: «Μασαμπούκωσε 1,2 εκατ. ευρώ και μας κουνά το δάκτυλο, πέρασε «ζάχαρη» τη δεκαετία των μνημονίων»

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην ενοικίαση ακινήτου από το δημόσιο, ιδιοκτησίας της οικογένειας του Νίκου Ανδρουλάκη
THE LIFO TEAM
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Και ύστερα πας να κάνεις την θητεία σου και βλέπεις κάτι στελέχη πόσο αμόρφωτα είναι και σε κάνουν ό,τι θέλουν. Και έχουν πάει σε σχολεία κτλπ υποτίθεται και λες μόνο να γκαρίζουν τους έμαθαν εκεί, δεν μπορεί; Συν το πόσο σε εκτίμηση έχουν τους στρατιώτες σε πιάνει μία ανησυχία για το επίπεδο του στρατεύματος (Ξηράς κυρίως βασικά). Ελπίζω ο Αποστολάκης να ξέρει τι λέει σχετικά με το πόσο φοβερά ισχυρός είναι ο Ελληνικός Στρατός (μας φοβάται η Τουρκία δηλαδή). Και εαν είναι, σίγουρα δεν οφείλεται στην χερσαία δύναμη.