Ο Ψαραντώνης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Γιάνη Βαρουφάκη

Ο Ψαραντώνης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Γιάνη Βαρουφάκη Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
2

Ο Ψαραντώνης θα λάβει την τελευταία τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΜέΡΑ25, σύμφωνα με τον επικεφαλής του κόμματος, Γιάνη Βαρουφάκη.

«Ο Γιάνης ήθελε να με βάλει στην τελευταία, τιμητική θέση στο Επικρατείας. Δέχθηκα γιατί του έχω εμπιστοσύνη και μ' αρέσει πολύ ο χαρακτήρας του», επεσήμανε στο cretapost.gr, ο δημοφιλής κρητικός μουσικός, ενώ παράλληλα ανέφερε πως δεν είναι η πρώτη φορά που του έχει προταθεί να μετέχει σε ψηφοδέλτιο. «Με έχουν ζητήσει αρκετές φορές να συμμετέχω σε ψηφοδέλτιο. Πρώτος ήταν ο συγχωρεμένος ο Παναγούλης που ήθελε να με βάλει. Εγώ τότε όμως ήμουν νεαρός και αγαπούσα πολύ τη μουσική και δεν ήθελα να ασχοληθώ με τέτοια πράγματα», ανέφερε.

Τις υπόλοιπες θέσεις καταλαμβάνουν οι Πέπη Ρηγοπούλου, Νένα Βενετσάνου, Γιώργος Μανιώτης, Τάκης Μίχας και Λίτσα Αλεξάκη. 

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Ο Ψαραντώνης στη Βουλή, να συνδιαλέγεται με τον πρώην βουλευτή ΛΑΟΣ Ανατολάκη. Η κα Κονιόρδου να θεραπεύει την αυρα τους και ο Γιακουματος να υψώνει το εικόνισμα της Παναγιάς.Η Φώφη να κάνει διαγγελματα και ο Βαΐτσης με τον ποιητή Κουράκη να μιλάνε για τις ευεργετικές ιδιότητες του αυνανισμού στην τρίτη ηλικία. "Σεισαχθεια" να φωνάζει ο νέος Κλεισθενης - Μητρόπουλος.Αυτούς ψηφίζουμε. Δια σταυροδοσίας. Τους επιλέγουμε.Δεν φταίνε οι Γερμανοί, Εβραίοι, Ελλοχιμ.
Αν ο Ιάκωβος Καμπανέλης έγραφε σήμερα το "Μεγάλο Μας Τσίρκο", θα έβαζε μέσα και όλους αυτούς τους άκυρους πολιτευτές. Όλοι τους αποτελούν τραγικοκωμικές, πολιτικές φιγούρες, ιδανικές για να δομήσουν την τραγικότητα και την κωμικότητα μιας πραγματικότητας, σουρεαλιστικά βασανιστικής με όλα τα αρνητικά επακόλουθα.