Την άρση ασυλίας του Μπαρμπαρούση, ζητά ο εισαγγελέας

Την άρση ασυλίας του Μπαρμπαρούση, ζητά ο εισαγγελέας Facebook Twitter
3

Την άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, ζητά από την Βουλή ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες.

Το αίτημα, κατέθεσε η εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου προς την εισαγγελία του Αρείου Πάγου, η οποία με τη σειρά της το διαβίβασε στη Βουλή.  

Υπενθυμίζεται ότι μέλη της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον Κ. Μπαρμπαρούση, έσπασαν στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου πάγκους μικροπωλητών και κατέστρεψαν τα εμπορεύματά τους.

Η δικογραφία αφορά, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, τα αδικήματα της ηθικής αυτουργίας σε απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απόπειρα αντιποίησης αρχής.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM