O Καμμένος καλεί σε παραίτηση 101 βουλευτές για να μπλοκάρουν την Συμφωνία των Πρεσπών

O Καμμένος καλεί σε παραίτηση 101 βουλευτές για να μπλοκάρουν την Συμφωνία των Πρεσπών Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
4

«Μπορούμε να μπλοκάρουμε την ψήφιση της συνθήκης των Πρεσπών», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, καλώντας σε παραίτηση 101 βουλευτές.

Απευθύνεται μάλιστα και στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας «υπογράφω την δική μου παραίτηση πρώτος, αποδείξτε κ Μητσοτάκη ότι δεν θα ανακουφιστείτε με την ψήφο των εφιαλτών».

«Μέχρι τις 14:00 μπορούμε να μπλοκάρουμε την ψήφιση της συνθήκης των Πρεσπών παραιτούμενοι 101 βουλευτές, υπογράφω την δική μου παραίτηση πρώτος, αποδείξτε κ. Μητσοτάκη ότι δεν θα ανακουφιστείτε με την ψήφο των εφιαλτών. ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ», έγραψε σε ανάρτηση του στο Twitter ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.


Υπενθυμίζεται πως χτες ο Πάνος Καμμένος, κατά την ομιλία του στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση. 

Ο Πάνος Καμμένος απευθύνθηκε και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα κάνοντας λόγο για αχαριστία: «Δεν περίμενα τέτοια αχαριστία κ. πρόεδρε απέναντι σε έναν εταίρο σας που ήταν δίπλα σας τέσσερα χρόνια και ήμασταν περήφανοι που βγήκε η Ελλάδα από τα μνημόνια», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Πολιτική
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος»

Ανασκόπηση εβδομάδας με έμφαση σε ΟΗΕ, εξοπλιστικά, Τουρκία, Ρομά και κοινωνικές πολιτικές – «Η πολιτεία πρέπει να στέκεται δίπλα σε όσους πονούν, ακόμη κι αν την αμφισβητούν», σημείωσε ο πρωθυπουργός για την απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι
THE LIFO TEAM
Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

LiFO politics / Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

«Η Ελλάδα, μετά την κρίση του 2009, έχει μεν ορθοποδήσει –από το 2017-2018 και μετά δεν είναι εκεί που ήταν–, αλλά υπάρχει ένα κλίμα που βαραίνει. Και οικονομικά και κοινωνικά και ίσως και πολιτικά»: Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη μιλά στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Πολιτική / Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Η σύνθεση θα είναι 1 + 2, δηλαδή οι δύο ηγέτες, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι διπλωματικοί σύμβουλοι Μίλτος Νικολαϊδης και Τσαγατάι Κιλίτς
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Δηλαδή, να παραιτηθούν όλοι οι άλλοι τώρα που φτάσαμε στο μη περαιτέρω, επειδή δεν παραιτήθηκε εκείνος όταν έπρεπε και μπορούσε να αποτρέψει ό,τι ακολούθησε.Η υποκρισία του είναι αφοπλιστική. Το ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που τον ακούν και τον πιστεύουν είναι εξίσου σοκαριστικό.
Όπως όλοι ξέρουμε, του αρέσει η ρουλέτα. Πόνταρε τα πάντα στο ενδεχόμενο να μην επικυρωθεί η συμφωνία από τα Σκοπια και έχασε. Αυτός ο άνθρωπος ήταν Υπουργός Αμύνης του Αλέξη Τσίπρα.