Ο Μπουτάρης πρότεινε να ανοίγουν τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη στις 10 το πρωί

Ο Μπουτάρης πρότεινε να ανοίγουν τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη στις 10 το πρωί Facebook Twitter
6

Ο Γιάννης Μπουτάρης πρότεινε την θέσπιση ενός ωραρίου καταστημάτων σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ώστε, μεταξύ άλλων, να διευκολυνθούν οι εργαζόμενες μητέρες.

«Έρχεται χειμώνας και τα σχολεία άνοιξαν. Όπως έχω πει και στο παρελθόν το σημερινό ωράριο λειτουργίας της αγοράς είναι εξαντλητικό για τις εργαζόμενες μητέρες που βλέπουν ελάχιστα και μάλιστα κατάκοπες τα παιδιά τους», σημείωσε σε μήνυμά του στο Τwitter o δήμαρχος Θεσσαλονίκης. 

Αυτό που προτείνει είναι η εφαρμογή ενός ωραρίου, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα π.χ. 10:00- 18:00.

«Προτείνω την εφαρμογή ενός ωραρίου, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα π.χ. 10:00- 18:00. Έτσι και οι εργαζόμενοι θα διευκολύνονται και θα υπάρχει θετικός αντίκτυπος στο κυκλοφοριακό της Θεσσαλονίκης», σημείωσε ο Γιάννης Μπουτάρης, τονίζοντας πως οι προτάσεις του αφορούν αποκλειστικά τα καταστήματα του δήμου Θεσσαλονίκης.

Πολιτική
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Ο υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος θα συμβάλλει στην οδική ασφάλεια και τη σύντμηση της διαδρομής από και προς τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία, καθώς και στην ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Πελοποννήσου
NEWSROOM