Τσίπρας: Επιστρέφουμε στην κανονικότητα

Τσίπρας: Επιστρέφουμε στην κανονικότητα Facebook Twitter
EUROKINISSI
4

Αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας εμφανίζεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συμφωνία του Eurogroup.

«Ένας μεγάλος και οδυνηρός κύκλος έκλεισε. Μια νέα εποχή για τη χώρα ξεκίνησε. Επιστρέφουμε στην κανονικότητα, ανακτούμε την οικονομική μας κυριαρχία», αναφέρει ο πρωθυπουργός, σε δηλώσεις τους στην εφημερίδα «Αυγή».

Ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε ότι πρώτο μέλημα της κυβέρνησης θα είναι η στήριξη της εργασίας και η φορολογική ελάφρυνση όσων «σήκωσαν το βάρος της κρίσης». 

«Τα οφέλη από την επάνοδο πρέπει να γίνουν αισθητά και στην κοινωνία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα», πρόσθεσε προαναγγέλλοντας «στοχευμένες ενισχύσεις» στα πιο αδύναμα κοινωνικά στρώματα.

Επιρρίπτοντας την ευθύνη για την παρατεταμένη κρίση στο «παλιό πολιτικό σύστημα», επανέλαβε πως στόχο της κυβέρνησης είναι η εδραίωση της διαφάνειας.

«Συνεχίζουμε να παλεύουμε λοιπόν. Κερδίσαμε μια κρίσιμη μάχη, έχουμε ακόμη πολλές μπροστά μας».

Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Το ότι ξεπουλήσαμε τη Μακεδονία και ετοιμαζόμαστε να χαρίσουμε κι εγώ δεν ξέρω τι στην Αλβανία δεν το βάζω μέσα. Το ξεπούλημα του έθνους είναι ιδεολογία για τους απάτριδες της Αριστεράς.
Επιστρέφουμε στην κανονικότητα μετά από....- ένα αποτυχημένο πραξικόπημα- κλείσιμο τραπεζών- ζημιά πάνω από 100 δις για την ελληνική οικονομία- επιθέσεις στη Δικαιοσύνη- εκχώρηση συνόλου δημόσιας περιουσίας για έναν αιώνα- δύο μνημόνια- εποπτεία για άλλα 50 χρόνια............Αλλά επιστρέφουμε στην κανονικότητα.Φαντάζει υπέροχη ατάκα, δεν αποκλείεται να την ακούσουμε αύριο μεθαύριο σε κανά δικαστήριο. =======================