Στο εδώλιο ο Πάγκαλος για τους «κοπρίτες δημοσίους υπαλλήλους»

Στο εδώλιο ο Πάγκαλος για τους «κοπρίτες δημοσίους υπαλλήλους» Facebook Twitter
EUROKINISSI
6

Στο εδώλιο του 7ου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών αναμένεται να καθίσει ο Θεόδωρος Πάγκαλος την Παρασκευή, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης μετά από μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος του η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τονίζει, μεταξύ άλλων, πως Θεόδωρος Πάγκαλος σε ραδιοφωνική εκπομπή είχε αποκαλέσει κατ' επανάληψη τους δημοσίους υπαλλήλους «κοπρίτες» και «κοπανατζήδες» κάνοντας επίθεση και κατά των συνδικαλιστικών τους εκπροσώπων. 

Επισημαίνει ακόμη πως «είναι έτοιμη να δει αν την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018 ο Θεόδωρος Πάγκαλος θα εμμείνει στους απαξιωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος των δημοσίων υπαλλήλων και στο υπεροπτικό ύφος που είχε όταν κατατέθηκε η μήνυση εναντίον του από την Ομοσπονδία. Άλλο βουλευτής με ασυλία και άλλο απλός πολίτης που έχει ήδη καταδικαστεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ:

 

«Στο εδώλιο του 7ου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, θα καθίσει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΜΑΪΟΥ 2018 ο Θεόδωρος Πάγκαλος αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης μετά από μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος του η Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του «Βήμα FM», στις 11 Νοεμβρίου του 2014, είχε αποκαλέσει κατ’ επανάληψη τους Δημοσίους Υπαλλήλους «κοπρίτες» και «κοπανατζήδες» κάνοντας επίθεση και κατά των συνδικαλιστικών τους εκπροσώπων. «Γιατί να μην αξιολογηθούν οι κοπρίτες που απουσιάζουν κατά δεκάδες χιλιάδες από τα γραφεία τους; Όλοι είναι κοπανατζήδες! Οι μισοί την κοπανάνε και οι άλλοι μισοί είναι εκεί. Είναι Δημόσιο αυτό; Και γιατί να μην το αξιολογήσουμε; Όλοι είναι στο σύστημα που δεν καταδικάζεται κανείς κοπρίτης ποτέ και δεν εξοβελίζεται κανείς κοπρίτης ποτέ και τα συνδικαλιστικά όργανα καλύπτουν τους κοπρίτες που δεν θέλουν την αξιολόγηση», είχε πει.

Με τα λεγόμενα και τις πράξεις του, ο Θεόδωρος Πάγκαλος εξυπηρέτησε τους στόχους της τρόικας και της τότε κυβέρνησης, να επιβάλλουν την πολιτική των μνημονίων και συγκεκριμένα την αξιολόγηση μέσω της οποίας δρομολογούνταν χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Υιοθέτησε και εξυπηρέτησε και αυτός μία πολιτική, που τα τελευταία χρόνια ισοπέδωσε την Ελληνική κοινωνία, διέλυσε οικογένειες, έστειλε μετανάστες χιλιάδες νέους με εξαίρετες σπουδές, ξεπούλησε την Δημόσια και Δημοτική περιουσία και υποθήκευσε το μέλλον της χώρας και των πολιτών της.

Έρχεται όμως το πλήρωμα του χρόνου που ο καθένας βρίσκεται αντιμέτωπος με τις πράξεις του και τις ευθύνες του. Έτσι και ο «πολύς» Θεόδωρος Πάγκαλος θα βρεθεί στο Δικαστήριο και μάλιστα χωρίς να έχει την βουλευτική ασυλία. Θα αντιμετωπίσει την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης ως απλός πολίτης. Αυτός που ως Βουλευτής και Υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑ.ΣΟ.Κ. υπηρέτησε την πολιτική που έφεραν την Ελλάδα στο χείλος της χρεοκοπίας, επιχειρώντας το 2014 να ρίξει τις ευθύνες (όπως και έκανε και με το «μαζί τα φάγαμε»), στους πολίτες και τους εργαζόμενους και σήμερα εξακολουθεί να εξυμνεί την μνημονιακή πολιτική, να συκοφαντεί και να σπιλώνει κλάδους εργαζομένων.

Απέναντι στη μνημονιακή γραμμή και τη νεοφιλελεύθερη πολιτική που εξέφρασε και συνεχίζει ο Θεόδωρος Πάγκαλος, η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. παραμένει απόλυτα συνεπής στη δέσμευση που είχε δώσει τον Δεκέμβριο του 2014, όταν κατέθετε την μήνυση εναντίον του, πώς θα συνεχίσει έως ότου συναντηθούν στα Δικαστήρια και λογοδοτήσει ο πρώην Υπουργός για τις ύβρεις που είχε εκστομίσει εις βάρος του συνόλου των Δημοσίων Υπαλλήλων και των εκλεγμένων εκπροσώπων τους.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. είναι έτοιμη να δει αν την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018 ο Θεόδωρος Πάγκαλος θα εμμείνει στους απαξιωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος των Δημοσίων Υπαλλήλων και στο υπεροπτικό ύφος που είχε όταν κατατέθηκε η μήνυση εναντίον του από την Ομοσπονδία. Άλλο Βουλευτής με ασυλία και άλλο απλός πολίτης που έχει ήδη καταδικαστεί στη συνείδηση του Ελληνικού λαού.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη της Ομοσπονδίας στην Αττική να συγκεντρωθούν στο 7ο Μονομελές Πλημμελειοδικείου Αθηνών (κτίριο 5 – αίθουσα 4) , στις 10:00 το πρωί, προκειμένου να ακούσουν την απολογία του Θεόδωρου Πάγκαλου και την απόφαση-ετυμηγορία του Δικαστηρίου».

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Λέξεις κλειδιά : "Αξιολόγηση" = "Απολύσεις" (πολύ πιθανόν). Τα άλλα περισσεύουν. Και αν πρέπει να απολυθούν κάποιοι γιατί δεν παράγουν τίποτε, δεν φταίει η Tρόϊκα. Όποιος έχει δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα, ξέρει ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ αξιολογούν και αμείβουν ανάλογα. Γιατί όχι στο Δημόσιο ; Η Συνταγματική Αρχή της Ισότητας των Πολιτών έχει ενταχθεί στο Σύνταγμά μας από την Τρόϊκα ; Ή το Σύνταγμα το επικαλούνται κάποιοι επιλεκτικά ;Και έναντι αυτής της Αρχής - αν παράγουν έργο οι ΔΥ ανάλογο του μέσου ιδιωτικού υπάλληλου -, γιατί ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ Η ΑΔΕΔΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ - ΠΑΡΑΝΟΜΑ - ΣΕ ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ;
Συγγνώμη, το συμπέρασμα :Όταν λοιπόν η ΠΟΕ-ΟΤΑ και η ΑΔΕΔΥ αρνούνται την αξιολόγηση, ας καταλάβουν ότι δικαιώνουν τον Πάγκαλο στην κοινή γνώμη και του δίνουν το δικαίωμα να μιλάει με ...πολλάκειο ταπεραμέντο και να τους αποκαλεί όπως τους αποκαλεί.
Εγω ως αναποσπαστο κοματι στης κοινωνικης Ελληνικης συνειδηση όχι μονο δεν τον εχω καταδικάσει αλλα εχω την κοινη λογικη να αντιλαμνανομαι ότι η γενικευση του λογου του δεν ερμηνευεται στο ότι ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι είναι κοπανατζηδες και αργόσχολοι αλλα για να δωσει εμφαση στην χρονια παθογενια του Ελληνικου Δημοσίου να στεγαζει βιοποριστικα κοπανατζηδες και αργόσχολους.Στο 99% μια γενικευση δεν σημαινει το 100% αλλα χρησιμοποιήται για ΕΜΦΑΣΗ (καλη ωρα η χρηση των κεφαλαιων).
PANEΟύτε ο Πάγκαλος, ούτε πολύ περισσότερο ο Ποκοπίκος ή εγώ προσδίδουμε κομματική ταυτότητα στους "κοπρίτες" ή αρνούμενους την αξιολόγηση ΔΥ.Και σεις και αυτοί που σας βάλανε θετικά, ας καταλάβετε κάποτε ότι η ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΗ υπολειτουργία του Δημοσίου ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ κατ' αρχήν, αλλά και κατατάσσει όσους την αποδέχονται αδιαμαρτύρητα στους "ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ".