LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

Κρέτσος: «Οι τηλεοπτικές άδειες έχουν πάρει το δρόμο τους»

Κρέτσος: «Οι τηλεοπτικές άδειες έχουν πάρει το δρόμο τους» Facebook Twitter
1

«Οι τηλεοπτικές άδειες έχουν πάρει τον δρόμο τους και περιμένουμε, πλέον, από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) να εκδώσει την προκήρυξη» δήλωσε σε δημοσιογράφους ο γγ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, στο περιθώριο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.


Ερωτηθείς για το χρονοδιάγραμμα, ο κ. Κρέτσος απάντησε ότι δεν το γνωρίζει, καθώς -όπως είπε- εξαρτάται από το ΕΣΡ, ωστόσο τόνισε: «Θεωρώ ότι θα έχουμε γρήγορα και την προκήρυξη. Πέρασαν οι απαιτούμενες τροπολογίες, είμαστε σε αγαστή συνεργασία και νομίζω ότι θα λυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει και τη χώρα και λειτουργεί βλαπτικά και για τον ίδιο τον κλάδο και την απασχόληση».


Απαντώντας σε ερώτηση εάν αποσυρθούν οι προσφορές από μερίδα καναλαρχών σημείωσε «Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Η εμπειρία δείχνει το αντίθετο, αλλά θα δούμε».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πολιτική
1

LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Συναντήση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: Ο διάλογός τους

Σε κλίμα θεσμικής ευθύνης εξέφρασαν απόψεις για τον ρόλο της Ελλάδας ως παράγοντα σταθερότητας και για την ανάγκη προσεκτικών, συντονισμένων πρωτοβουλιών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο
THE LIFO TEAM