Υπεύθυνοι καταστήματος προπηλάκισαν και έδιωξαν εφοριακούς στο Ηράκλειο Κρήτης

Υπεύθυνοι καταστήματος προπηλάκισαν και έδιωξαν εφοριακούς στο Ηράκλειο Κρήτης Facebook Twitter
1

Νέο επεισόδιο εκφοβισμού εφοριακών έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας σε ταβέρνα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τα περιστατικά των επιθέσεων σε υπαλλήλους της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων πληθαίνουν παρά τις εξαγγελίες του αρμόδιου υπουργείου ότι σχεδιάζονται αυστηρές ποινές στους επιχειρηματίες που παρεμποδίζουν τον έλεγχο.

Συγκεκριμένα, ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων απειλήθηκαν και προπηλακίστηκαν από τους υπεύθυνους της ταβέρνας όταν επιχείρησαν να κάνουν φορολογικό έλεγχο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, οι ελεγκτές κατήγγειλαν το περιστατικό στην τοπική αστυνομική αρχή και συνοδεία περιπολικού επανήλθαν και διεξήγαγαν κανονικά τον έλεγχο. Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου βεβαίωσαν το πρόστιμο και αποχώρησαν.

 Με απόφαση που αναμένεται να εκδοθεί από τον διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργο Πιτσιλή το κατάστημα θα σφραγισθεί από 5 μέρες έως και έναν μήνα, όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM
Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ξανά τα ίδια...Χρειάζεται αποφασιστικότητα και επιμονή από την ΑΑΔΕ.Και συνεχής υποστήριξη από όλους τους πολίτες και πάντα - όχι μόνο τώρα στους δύσκολους καιρούς.Γιατί η έκδοση αποδείξεων από όλους, είναι μέτρο προς την σωστή κατεύθυνση.