Σόιμπλε: Η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί άλλο πρόγραμμα, θα βγει στις αγορές το 2018

Σόιμπλε: Η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί άλλο πρόγραμμα, θα βγει στις αγορές το 2018 Facebook Twitter
1

«Αναμένω ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) θα παραμείνει (στο ελληνικό πρόγραμμα). Δεν είναι τόσο σημαντικό στο θέμα αυτό με ποιο ποσό θα συμμετέχει, αποφασιστικής σημασίας είναι ότι θα το κάνει» είπε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγακνγκ Σόιμπλε στην Rheinische Post της Παρασκευής.

  «Θεωρώ ότι μετά η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί άλλο πακέτο βοήθειας και από το 2018 θα έχει πρόσβαση στις αγορές, όπως έχει προγραμματιστεί. Το θέμα της Ελλάδας δεν θα παίξει κανέναν ρόλο στις γερμανικές εκλογές» πρόσθεσε ο χριστιανοδημοκράτης πολιτικός στην συνέντευξή του στην εφημερίδα του Ντίσελντορφ.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Οικονομία
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοίγει η αυλαία για το 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών - Κορυφαία ονόματα από τη διεθνή σκηνή

Οικονομία / Ανοίγει η αυλαία για το 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών - Κορυφαία ονόματα από τη διεθνή σκηνή

Από τη γεωπολιτική και την οικονομία έως την Τεχνητή Νοημοσύνη, την Υγεία και την Επιστήμη, οι κρίσιμες εξελίξεις της νέας εποχής στο επίκεντρο των συζητήσεων, υπό τον τίτλο: “The Shock of the New”
THE LIFO TEAM