Ζουράρις: Τον Σόιμπλε πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε ως πραξικοπηματία

Ζουράρις: Τον Σόιμπλε πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε ως πραξικοπηματία Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
5

«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον Σόιμπλε ως πραξικοπηματία. Έχει μείνει μόνος του, δεν σέβεται ούτε την πλειοψηφία όλων των ευρωπαϊκών θεσμών, ούτε την ορθή απόφασή μας αλλά ούτε και το δράμα του ελληνικού λαού και ειδικά των Ελλήνων μισθωτών και συνταξιούχων» σχολίασε ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις. «Ουσιαστικά πλαστογράφησε και αυτός μαζί με τον Τόμσεν στοιχεία» συνέχισε, μιλώντας σε ενημερωτική εκπομπή του Σκάι, με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για το πρόγραμμα βοήθειας προς την Ελλάδα.

Όσον αφορά στα σενάρια πρόωρων εκλογών, ο κ. Ζουράρις είπε πως θα ήταν μια σωστή απόφαση αν ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών επιμείνει στις απόψεις του. «Αν ο Σόιμπλε επιμένει και φτάσουμε σε σύγκρουση, οι εκλογές θα είναι μια σωστή απόφαση όλου του πολιτικού κόσμου. Αλλιώς πάμε σε ανοιχτή σύγκρουση με τον Σόιμπλε αν προτείνει αντίποινα εναντίον των Ελλήνων και εις βάρος όλης της ευρωπαϊκής κοινότητας» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Ωστόσο, δεν είναι αυτόματο ότι θα πάμε σε εκλογές γιατί θα υπάρξει μια ανοιχτή σύγκρουση προηγουμένως του Σόιμπλε με όλους τους άλλους» σημείωσε.

Δείτε το απόσπασμα:


Ζουράρις: Τον Σόιμπλε πρέπει να τον... από Enikos_gr

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM