ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.10.2016 | 20:48

Σε μια χωρα

Χωρίς ελπίδα. Που όλα χρειαζονταί προϋπηρεσία και κανένας δε δίνει την ρίμαδα την ευκαιρία για να μάθεις πως γίνεται ο καφές σε πλαστικό και το κράτημα του δίσκου. Σε μια χωρα που τα όνειρα παραμένουν όνειρα ενώ η ελπίδα όλων μας πεθαίνει τελευταία. Σε μια χωρα που ευχόμαστε τουλάχιστον να έχεις την υγεία σου,την ίδια στιγμή που το άγχος σκοτώνει. Ευτυχώς που μπορώ και σε ονειρεύομαι ακομα. Καλή τύχη μάγκες.
1
 
 
 
 
σχόλια
Εγω εμαθα να κραταω δισκο στο σπιτι μου με το να πηγαινοφερνω τα ποτυρια και οτι αλλο, ανεβοκατεβαινα σκαλες το βραδυ στη πολυκατοικια και σερβειρα σε ολα τα υψη.Αγορασα ποτυρια ολων των μεγεθων και πιατα που τα γεμιζα νερο και κρύο και ζεστο νερο, σε μερικα ποτυρια απο κατω εβαζα κ πιατακι. Μπουκαλια βρηκα ευκολα. Με οικιακο δισκο για αρχή κ μετα ο επαγγελματικος (καθως πιο βαρυς) θα ειναι παιχνιδακι. (*Αν δεν υπαρχει οικιακος δισκος σερβιρισματος, αγορασε εναν ή φτιαχνεις εναν δισκο με ενα κοντρα πλακε ή χρησιμοποιεις μια επιφανεια κοπης πλαστικη. )Τον καφε τον μαθαινεις αφου προσληφθεις στη καφετερια. Καλη επιτυχια!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ