O Ρουβίκωνας ανέβασε στο διαδίκτυο απόρρητο έγγραφο του υπ. Εξωτερικών

O Ρουβίκωνας ανέβασε στο διαδίκτυο απόρρητο έγγραφο του υπ. Εξωτερικών Facebook Twitter
3

Ερωτήματα προκαλεί, ως προς το πώς έφτασε στα χέρια των αντιεξουσιαστών, η δημοσίευση στο διαδίκτυο απόρρητου εγγράφου του υπουργείου Εξωτερικών από την ομάδα Ρουβίκωνας.

Το έγγραφο έχει  ημερομηνία 26/7/2016 και με αυτό η πρεσβεία ζητά  "από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας να μεσολαβήσει στις Ελληνικές Αρχές, ώστε οι ένοχοι να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, να εμποδιστεί η επανάληψη τέτοιας επίθεσης στο μέλλον και να αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας για τις Τουρκικές διπλωματικές και προξενικές αποστολές στην Ελλάδα και άλλους φορείς τουρκικών συμφερόντων, που βρίσκονται στην Ελλάδα". Στο έγγραφο αναγράφεται «ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ».

Η ανάρτηση και η ανακοίνωση της ομάδας γίνεται μετά την επίθεση με μπογιές κατά της τουρκικής πρεσβείας από αντιεξουσιαστές μέλη του Ρουβίκωνα.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Μάλιστα, αναρχοαυτόνομη οργάνωση ανεβάζει χαλαρά απόρρητα έγγραφα υπουργείου ως αντίποινα για την προσαγωγή ηγετικού στέλεχους της. Σε όποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχανε ξήλώσει κόσμο για αυτά τα καραγκιοζηλίκια, τώρα παίζει ο Τόσκας να βγεί και να τους πεί μπράβο.