Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην δικτατορία ήμουν έξι μηνών πολιτικός κρατούμενος

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην δικτατορία ήμουν έξι μηνών πολιτικός κρατούμενος Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ
4

Τις αντιδράσεις βουλευτών προκάλεσε μια αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή. Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. είπε, απαντώντας στον Πρόεδρο της Βουλής για το θέμα των ψήφων της Χ.Α.,  ότι ήταν πολιτικός κρατούμενος για 6 μήνες και ότι πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του στην εξορία.

«Μαθήματα δημοκρατικής ευαισθησίας η παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή που έφερε τη δημοκρατία στη χώρα δεν δέχεται», κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM