Νέος πόλεμος Τσίπρα - Ψυχάρη για το πρωτοσέλιδο στο ΒΗΜΑ

Νέος πόλεμος Τσίπρα - Ψυχάρη για το πρωτοσέλιδο στο ΒΗΜΑ Facebook Twitter
4

 

Νέος πόλεμος Τσίπρα - Ψυχάρη για το πρωτοσέλιδο στο ΒΗΜΑ Facebook Twitter

Επίθεση στην εφημερίδα Βήμα με αφορμή το πρωτοσέλιδο της Κυριακής εξαπέλυσαν σήμερα κύκλοι της κυβέρνησης. 

«Αυτοί που απέκτησαν "ισχύ και χρήμα" επωφελούμενοι για χρόνια από το καθεστώς της αδιαφάνειας και της διαπλοκής, σήμερα προκαλούν το δημόσιο αίσθημα με τους τίτλους περί "καθεστώτος Τσίπρα". Διότι αντιλαμβάνονται ότι πλέον όλοι είναι ίσοι απέναντι στο νόμο» σχολιάζουν κυβερνητικοί κύκλοι σχετικά με επίμαχο πρωτοσέλιδο.


«Είναι οι ίδιοι που ασκούν πιέσεις σε κόμματα της αντιπολίτευσης για να μην υπερψηφιστεί η απλή αναλογική ώστε να διατηρήσουν τις τελευταίες ελπίδες για παλινόρθωση του καθεστώτος που τους προστάτευε. Ο ελληνικός λαός τούς έχει καταλάβει και επανειλημμένα καταδικάσει» καταλήγουν οι ίδιοι κύκλοι.

Νέος πόλεμος Τσίπρα - Ψυχάρη για το πρωτοσέλιδο στο ΒΗΜΑ Facebook Twitter

Δύο μέρες μετά τη δέσμευση όλων των προσωπικών τραπεζικών λογαριασμών και θυρίδων του εκδότη του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη,  το Βήμα κυκλοφορεί πρωτοσέλιδο εναντίον της κυβέρνησης και τίτλο «Στήνουν καθεστώς Τσίπρα». Η εφημερίδα κάνει λόγο για «οργανωμένη επιχείρηση άλωσης του κράτους και των θεσμών» και αναφέρει πως η κυβέρνηση επιδιώκει τον έλεγχο της Δικαιοσύνης και των ΜΜΕ και καταδιώκει όσους ασκούν κριτική. Το ΒΗΜΑ κατηγορεί επίσης την κυβέρνηση πως προετοιμάζει αλλοίωση του πολιτεύματος μέσω του εκλογικού νόμου και της αναθεώρησης του Συντάγματος.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM