LIVE ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ

Βρετανία: Οι εκστρατείες υπέρ του Brexit συγκέντρωσαν περισσότερες δωρεές από τους "Bremain"

Βρετανία: Οι εκστρατείες υπέρ του Brexit συγκέντρωσαν περισσότερες δωρεές από τους "Bremain" Facebook Twitter
1

Οργανώσεις που διεξάγουν εκστρατεία για την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ ξεπέρασαν αυτές που διεξάγουν εκστρατεία για την παραμονή της χώρας σε όρους δωρεών που έλαβαν σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων έως την 9η Ιουνίου, ανακοίνωσε σήμερα η Εκλογική Επιτροπή.


Νέα στοιχεία δείχνουν πως οι διάφορες οργανώσεις της εκστρατείας για την αποχώρηση συγκέντρωσαν συνολικά 3,6 εκατομμύρια στερλίνες από τις 13 Μαΐου έως τις 9 Ιουνίου, ενώ οι διάφορες οργανώσεις που έκαναν εκστρατεία για την παραμονή της χώρας στην ΕΕ έλαβαν 2,9 εκατ. στερλίνες.


Οι οργανώσεις που διεξάγουν εκστρατεία υπέρ της εξόδου της Βρετανίας από την 28μελή Ένωση στο δημοψήφισμα της Πέμπτης ξεπερνούν σταθερά τους αντιπάλους τους στην κούρσα για τη συγκέντρωση κεφαλαίων αφότου η Εκλογική Επιτροπή άρχισε να δημοσιοποιεί λεπτομέρειες για τα ποσά που έχουν συγκεντρωθεί από τον Φεβρουάριο.

1

LIVE ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ

Διεθνή / Ανησυχία στη Μέση Ανατολή εν μέσω αυξανόμενης φημολογίας για αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν

Αναλυτές επισημαίνουν ότι η ρητορική κλιμάκωσης δεν έχει εκλείψει, ενώ κρατικά μέσα ενημέρωσης προβάλλουν συχνά τις πυραυλικές δυνατότητες της χώρας, ενισχύοντας το κλίμα έντασης
THE LIFO TEAM
ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Το Πακιστάν κηρύσσει «ανοιχτό πόλεμο» μετά τους βομβαρδισμούς μεγάλων πόλεων στο Αφγανιστάν

«Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί», ξεκαθάρισε ο υπουργός Άμυνας του Πακιστάν μετά τις επιθέσεις - Ο πρωθυπουργός της χώρας διαμηνύει ότι δε θα υπάρξει καμία υποχώρηση στην υπεράσπιση της πατρίδας
THE LIFO TEAM
Ο Έπσταϊν επιχείρησε να αγοράσει παλάτι στο Μαρόκο μία ημέρα πριν συλληφθεί το 2019

Διεθνή / Ο Έπσταϊν επιχείρησε να αγοράσει παλάτι στο Μαρόκο μία ημέρα πριν συλληφθεί το 2019

Mέσα ενημέρωσης στο Μαρόκο είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι ο Έπσταϊν ενδέχεται να έβλεπε τη χώρα ως ασφαλές καταφύγιο, δεδομένου ότι δεν υφίσταται συμφωνία έκδοσης με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΗΠΑ ΠΡΕΣΒΗΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ισραήλ: «Όσοι θέλουν να φύγουν να το κάνουν ΣΗΜΕΡΑ» λέει ο Αμερικανός πρέσβης στο προσωπικό

Εντείνεται η ανησυχία για πιθανό πλήγμα κατά του Ιράν - Ο πρέσβης υπογράμμισε ότι όσοι θέλουν να αποχωρήσουν θα πρέπει να οργανώσουν γρήγορα τα σχέδιά τους, καθώς δεν είναι βέβαιο ότι θα υπάρχουν πτήσεις τις επόμενες ημέρες
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Επειδη καποια πραγματα ακουγονται ειναι καπως συγκεχυμενα θα εκφρασω καποιες.... αποριες .Εαν ημουν ιδιοκτητης ,η εστω μεγαλομετοχος,η ακομη και απλος εργαζομενος μιας απο τις χειμαζομενες βρεταννικες εταιρειες-βιομηχανιες παραγωγης μεγαλης γκαμας βιομηχανικων προιοντων ,η μιας αγροτοκτηνοτροφικης μοναδας παραγωγης ,οι οποιες πληττονται καιρια απο την παντελως αδαμολογητη εισαγωγη παρομοιων προιοντων απο αλλα κρατη μελη της Ε.Ε. τι θα ψηφιζα ;Εαν ειχα χασει την δουλεια μου επειδη προσληφθηκε στην θεση μου καποιος 'σκουροχρωμος'με πολυ μικροτερο μεροκαματο τι θα ψηφιζα ;Εαν το lump sum των γνωσεων μου,του μορφωτικου επιπεδου μου, συνοψιζοταν στο ποιος αγγλος ποδοσφαιριστης ειναι ο καλυτερος και ποια ειναι η καλυτερη μπυρα τι θα ψηφιζα ;Brexit η Bremain ?Ελα ντε !