Ένταση από "Τσάμηδες" στην επίσκεψη Κοτζιά στα Τίρανα (Video)

Ένταση από "Τσάμηδες" στην επίσκεψη Κοτζιά στα Τίρανα (Video) Facebook Twitter
5

Ένταση προκάλεσαν συγκεντρωμένοι «Τσάμηδες» εξω από το υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας στα Τίρανα, την ώρα που πραγματοποιούσε επίσκεψη εκεί ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Οι συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να εμποδίσουν την είσοδο του Έλληνα υπουργού, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Τσαμουριά μητέρα μας περίμενέ μας» και «καταργείστε το εμπόλεμο».

Η αστυνομία έλαβε στη συνέχεια εντολή να απομακρύνει τους συγκεντρωμένους, που διαδήλωσαν εκεί μετά από κάλεσμα του κόμματος των ¨Τσάμηδων», το οποίο μετέχει στην κυβέρνηση Ράμα.

Το κλίμα είχε δυναμιτίσει ο ίδιος ο Αλβανός Πρωθυπουργός, θέτοντας με δηλώσεις του χθες θέμα τσάμηδων, εν όψει της επίσκεψης Κοτζιά που βρέθηκε στην γειτονική χώρα μετά από την επίσκεψη του αλβανού ομολόγου του στην Αθήνα πριν από λίγο καιρό. 

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM