ΛΑΕ: Δολοφονικές επιθέσεις των ΜΑΤ με κυβερνητική εντολή

ΛΑΕ: Δολοφονικές επιθέσεις των ΜΑΤ με κυβερνητική εντολή Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
1

Δολοφονικές επιθέσεις των ΜΑΤ κατά διαδηλωτών με εντολή κυβέρνησης καταγγέλλει η Λαϊκή Ενότητα σε νέα ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από τη Βουλή το βράδυ της Κυριακής, προσθέτοντας ότι τραυματίστηκε η Σόφη Παπαδογιάννη, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑΕ καθώς και άλλοι διαδηλωτές.

Σύμφωνα με τη Λαϊκή Ενότητα, στόχος ήταν η βίαιη διάλυση της κοσμοπλημμύρας, όπως αναφέρει, στο Σύνταγμα.

Μάλιστα το κόμμα κάνει λόγο για κυβερνητική επιχείρηση βίας και αίματος των ΜΑΤ, σημειώνοντας ότι χτυπούσαν με γκλομπ, εξαπέλυαν δακρυγόνα και έριχναν χειροβομβίδες κρότου- λάμψης ενάντια στο πλήθος των ειρηνικών διαδηλωτών.

«Αυτές οι επιθέσεις εναντίον του ειρηνικού πλήθους, με πρόσχημα την αντιμετώπιση των "κουκουλοφόρων", είχαν καθαρά δολοφονικό χαρακτήρα, όπως αποδεικνύει και ο τραυματισμός στο κεφάλι από βλήμα δακρυγόνου της Σόφης Παπαδόγιαννη» προσθέτει.

Καταφερόμενη κατά του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η Λαϊκή Ενότητα συμπληρώνει:

«Μόνο αποτροπιασμό προκαλεί η κατάπτυστη ανακοίνωση των ενόχων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που παρακάμπτει τις δολοφονικές εντολές του και κάνει λόγο για περιορισμένη τάχα χρήση δακρυγόνων και για κάποιο τραυματισμό... "μέλους πολιτικής κίνησης" (!), όταν είναι πολύ γνωστή σε όλους η πολιτική ταυτότητα της Σόφης Παπαδόγιαννη».

Επιπρόσθετα τονίζει «δεν πρόκειται να αφήσει ανενόχλητη την κυβέρνηση να συνεχίσει το μνημονιακό και αυταρχικά εγκληματικό της έργο σε βάρος του λαού και να συγκαλύπτει τη συνενοχή της σε δολοφονικές επιθέσεις σε βάρος αγωνιστών».

Σε ότι αφορά την κατάσταση της κ. Παπαδόγιαννη, αναφέρει ότι εξήλθε από το ΚΑΤ με ράμματα στο κεφάλι και βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση, ενώ «θα μπορούσε να είχε υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη αν το βλήμα του δακρυγόνου δεν την έπληττε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της αλλά μπροστά».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια