Για 5η ημέρα συνεχίζεται η κατάληψη της εθνικής Θεσσαλονίκης - Ευζώνων

Για 5η ημέρα συνεχίζεται η κατάληψη της εθνικής Θεσσαλονίκης - Ευζώνων Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
4

Υπό κατάληψη από πρόσφυγες και μετανάστες παραμένει για 5η μέρα η εθνική οδός Θεσσαλονίκης - Ευζώνων, στο ύψος του κόμβου Πολυκάστρου, με αίτημα να ανοίξουν τα σύνορα.

Έχουν στήσει σκηνές στο οδόστρωμα και μπλοκάρουν τη διέλευση των φορτηγών, τα οποία κινούνται από παρακαμπτήριους δρόμους. Αντίθετα, ΙΧ αυτοκίνητα και λεωφορεία διέρχονται κανονικά από το σημείο. Την ίδια ώρα, συνεχίζεται για 19η μέρα η κατάληψη της σιδηροδρομικής γραμμής στον καταυλισμό της Ειδομένης, όπου πρόσφυγες και μετανάστες δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν μέχρι να ανοίξουν τα σύνορα.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΜΟΝΗ

Ελλάδα / Αεροπορικά ταξίδια: Τουλάχιστον δύο ώρες αναμονή στο «Ελ. Βενιζέλος» - Ανησυχία για το καλοκαίρι

Το νέο Σύστημα Εισόδου-Εξόδου, το οποίο βρίσκεται σε εφαρμογή από τις 10 Απριλίου και αφορά ταξιδιώτες από χώρες εκτός Σένγκεν, φαίνεται να φέρνει στα όριά τους τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια
THE LIFO TEAM