Απάντηση ΑΝ.ΕΛ σε Θεοδωράκη: Καλά θα κάνει να ασχοληθεί με τον πολιτικό του γάμο με τη κ. Γεννηματά

Απάντηση ΑΝ.ΕΛ σε Θεοδωράκη: Καλά θα κάνει να ασχοληθεί με τον πολιτικό του γάμο με τη κ. Γεννηματά Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
2

«Ο κ. Θεοδωράκης μετατρέπει το Ποτάμι του σε βούρκο. Η εμπάθεια και η ανοησία του ξεπερνούν κάθε όριο πλέον. Ενοικίαση ξενοδοχείου κάνει μόνο η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, χωρίς εμπλοκή του υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας.

Όσο δε για τη σίτιση στα hot spots, οι διαγωνισμοί που διεξάγονται δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα του υπουργού Εθνικής 'Αμυνας.

Καλά θα κάνει ο κ. Θεοδωράκης να ασχοληθεί με τον πολιτικό γάμο του με τη κ. Γεννηματά» αναφέρει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαριλένα Παπαδοπούλου σε δήλωση-απάντησή της στις χθεσινές καταγγελίες του Σταύρου Θεοδωράκη.

Υπενθυμίζεται ότι εχτές από το βήμα της Βουλής ο επικεφαλής του Ποταμιού είχε κάνει λόγο για οικονομικά παιχνίδια στην πλάτη των προσφύγων εμπλέκοντας τους ΑΝΕΛ.

«Ακούγονται πολλά για οικονομικά παιχνίδια στην πλάτη των προσφύγων. Πρόσφυγες που στέλνονται κατά προτεραιότητα στα ξενοδοχεία κολλητών του συστήματος. Ακούγονται ονόματα πολιτευτών των ΑΝΕΛ στην Αργολίδα και αλλού» είχε δηλώσει ο Σταύρος Θεοδωράκης, προσθέτοντας: «Υπάρχει και η καταγγελία από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που τόλμησαν να ρωτήσουν τον κ. Καμμένο, γιατί επιλέχθηκαν για τη σίτιση των προσφύγων στα νησιά, εταιρείες από την Αθήνα και όχι τοπικές στα νησιά; Είναι και δικό μας ερώτημα. Και υπάρχουν και τα μεγαλύτερα ερωτήματα που θα πρέπει να μας απασχολήσουν».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια