ΝΔ: Η σιωπή τoυ Μαξίμου κάνει τη μαρτυρία Βαρουφάκη τη μόνη αλήθεια

ΝΔ: Η σιωπή τoυ Μαξίμου κάνει τη μαρτυρία Βαρουφάκη τη μόνη αλήθεια Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος με δήλωσή του σημειώνει ότι συμπληρώνονται σήμερα τρία 24ωρα σιωπής από την πλευρά του Μεγάρου Μαξίμου μετά τη συνέντευξη του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη στον ΣΚΑΪ.
"Η μαρτυρία-ομολογία του κ. Βαρουφάκη μένει αναπάντητη. Έτσι, με τη συνεχιζόμενη σιωπή του, το Μέγαρο Μαξίμου την καθιστά τη μόνη αλήθεια", τονίζει ο κ. Κουμουτσάκος.

Υπενθυμίζεται πως το μόνο σχόλιο που έγινε από το Μαξίμου και αυτό μέσω διαρροών, ανέφερε: «Η αξιοπιστία των επιλογών Βαρουφάκη στη διαπραγμάτευση έχει κριθεί σε όλα τα επίπεδα. Οι εκλογές έγιναν με γνωστή τη συμφωνία που κάναμε. Οι πολίτες ενέκριναν το δρόμο που ακολουθήσαμε».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Εδω θσ συμφωνήσω με την ΝΔ. Γιατί έστειλαν τον Βαρουφάκη; αφού μόνο αυτός μπορούσε να μας βγάλει από το αδιέξοδο. Ολοι το ξέρουν και όλοι συνεχίζουν τις επιθέσεις στο πρόσωπό του μην μπορώντας να βρούν λάθος στην λογική του. Μήπως κατέβηκε ο κόσμος να διαμαρτυρηθεί γιατί θέλει πιο γρήγορες μεταρρυθμίσεις: Μήπως τα μπλόκα των αγροτών είναι υπερ του μνημονίου; Ολοι θέλουν επιστροφή στην εποχή Βαρουφάκη, χωρίς μνημόνιο και με καθαρές διαχωριστικές γραμμές.