Σταθάκης: Το 2016 θα γυρίσει η οικονομία προς θετικό πρόσημο

Σταθάκης: Το 2016 θα γυρίσει η οικονομία προς θετικό πρόσημο Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
2

Αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, εκτιμώντας ότι το 2016 θα αφήσει πίσω του την ύφεση και θα γυρίσει σε θετικό πρόσημο, εμφανίστηκε σήμερα από τα Χανιά ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιώργος Σταθάκης.

Ο κ. Σταθάκης παρακολούθησε στο μητροπολιτικό ναό της πόλης την επίσημη δοξολογία με αφορμή την πρώτη ημέρα του έτους.

Μετά το τέλος της δοξολογίας ο κ. Σταθάκης δήλωσε: «Η κυβέρνηση ακολουθεί σταθερά έναν οδικό χάρτη που αφορά τη συμφωνία με τους εταίρους. Ο πρώτος μεγάλος κύκλος αυτής της συμφωνίας κλείνει με τη διαπραγμάτευση που επίκειται και ακολουθεί η συζήτηση για το χρέος».

Παράλληλα επισήμανε ότι «το 2016 μετά τα δεδομένα που έχουμε για το 2015, δηλαδή την οριακή έως πολύ μικρή ύφεση, υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα είναι η χρονιά που θα γυρίσει η οικονομία προς θετικό πρόσημο, διατηρώντας τον ισχυρό κανόνα που έχουμε σε όλη την πολιτική μας, αυτού της κοινωνικής συνοχής».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΑΔΕ: Τουρισμός και εστίαση «πρωταθλητές» στη φοροδιαφυγή – Πάνω από 300 «λουκέτα» και πρόστιμα 2,5 εκατ. ευρώ

Οικονομία / ΑΑΔΕ: Τουρισμός και εστίαση «πρωταθλητές» στη φοροδιαφυγή – Πάνω από 300 «λουκέτα» και πρόστιμα 2,5 εκατ. ευρώ

Ιδιαίτερα υψηλή παραβατικότητα εντοπίστηκε και στις μισθώσεις ομπρελών και καθισμάτων σε παραλίες, με δεκάδες επιχειρήσεις να σφραγίζονται σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ρόδο, Σάμο, Κέρκυρα, Σύρο, Σίφνο, Πόρο και Αίγινα
LIFO NEWSROOM
Fan bourgeois για νέο κοινό στη νέα Chanel του Matthieu Blazy 

Εβδομάδα Μόδας / Chanel: Ήσυχα αλλά τολμηρά, ο Matthieu Blazy αφυπνίζει το επαναστατικό πνεύμα της Coco

Καταργώντας (ή κάνοντας αγνώριστα) τα κλισέ που είχαν κουράσει ακόμα και το πιο πιστό κοινό της Chanel, o νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του ιστορικού οίκου μοιάζει να πέρασε το πρώτο τεστ.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Η ΕΕ αυξάνει τους δασμούς στο 50% για τις εισαγωγές χάλυβα – Τι σημαίνει για την αγορά

Οικονομία / Η ΕΕ αυξάνει τους δασμούς στο 50% για τις εισαγωγές χάλυβα – Τι σημαίνει για την αγορά

Η Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδιάζει αύξηση των δασμών εισαγωγής χάλυβα στο 50% και μείωση των ποσοστώσεων σχεδόν στο μισό για να προστατεύσει τη βιομηχανία της από φθηνές εισαγωγές, ακολουθώντας τα βήματα των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια