Ο φωτορεπόρτερ που έλαβε εξώδικο για τις φωτογραφίες της Περιστέρας Μπαζιάνα αρνείται πως είναι δικές του

Ο φωτορεπόρτερ που έλαβε εξώδικο για τις φωτογραφίες της Περιστέρας Μπαζιάνα αρνείται πως είναι δικές του Facebook Twitter
23

Το σίριαλ με τοις φωτογραφίες της Περιστέρας Μπαζιάνα στο σχολείο Χιλλ συνεχίζεται με απάντηση του φερόμενου ως "δράστη" των εικόνων. Ο γνωστός φωτορεπόρτερ, Βασίλης Κουτρουμάνος, ο οποίος έλαβε το εξώδικο από τη «Σχολή Χιλλ» μίλησε αποκλειστικά στο star.gr, λέγοντας πως οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας δεν είναι δικές του.

«Εγώ πήγα στον αγιασμό του σχολείου για την κόρη μου, που πάει δευτέρα δημοτικού. Σαν πατέρας κι εγώ θέλησα να είμαι εκεί και με τη μηχανή μου να βγάλω φωτογραφίες της κόρης μου. Όλοι με είδαν... Φωτογραφίες τραβάω πάντα! Ξαφνικά μου έστειλαν εξώδικο και με κατηγορούν για φωτογραφίες, που δεν είναι δικές μου. Εγώ ήμουν και πέρυσι στη Σχολή, άλλοι ήλθαν φέτος. Είμαι σίγουρος ότι υπήρξαν πιέσεις από ανώτερα πρόσωπα».

Ο φωτορεπόρτερ που έλαβε εξώδικο για τις φωτογραφίες της Περιστέρας Μπαζιάνα αρνείται πως είναι δικές του Facebook Twitter

Μάλιστα, όπως τονίζει στο star.gr έχει απαντήσει στο εξώδικο και το μόνο που θέλει είναι να αποκατασταθεί η φήμη του πρώτα σαν πατέρα και στην συνέχεια σαν επαγγελματία φωτορεπόρτερ.

«Είμαι 28 χρονια σε αυτή τη δουλειά. Δεν έχω κάνει ποτέ παπαράτσι. Αν ήθελα να κάνω θα είχα κάνει. Κατηγορούμαι άδικα και έχω στοχοποιηθεί, πρώτα σαν πατέρας και μετά σαν επαγγελματίας. Είναι δυνατόν να μην μπορώ να πηγαίνω στο σχολείο της κόρης μου. Άσε που φοβάμαι ότι αυτή η ιστορία θα έχει επιπτώσεις στην κοινωνική ζωή του παιδιού μου. Το ξέρετε ότι μου είπαν ότι τώρα μπορεί να μην την καλούν σε πάρτι ή να μην της φέρονται καλά τα άλλα παιδάκια».

Παρά το σάλο που έχει προκληθεί από όλο αυτό, ο γνωστός φωτορεπόρτερ είναι κάθετα αντίθετος στο να πάρει το παιδί του από το σχολείο. «Άλλοι ήλθαν φέτος, όχι εμείς. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω το παιδί από το σχολείο. Έχει κάνει φιλίες και εμείς σαν οικογένεια το μόνο που θέλουμε είναι το καλύτερο για το παιδί μας. Εγώ βρήκα το μπελά μου χωρίς να φταίω... Οι φωτογραφίες δεν είναι δικές μου, το δίκιο είναι με το μέρος μου. Το μόνο που θέλω είναι να αποκατασταθεί το όνομα μου και να λήξει η ιστορία εδώ».

23

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Πολιτική / Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Ο πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη «Η Μεγάλη Επιστροφή: Ο δρόμος για την αξιοπιστία της Ελλάδας», στην Εθνική Πινακοθήκη
LIFO NEWSROOM
H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM