Σκουρλέτης: Χωρίς δημοψήφισμα θα είχε υλοποιηθεί το σχέδιο Σόιμπλε για Grexit

Σκουρλέτης: Χωρίς δημοψήφισμα θα είχε υλοποιηθεί το σχέδιο Σόιμπλε για Grexit Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
3

"Το μεγαλύτερο μέρος του οργανωμένου κομματιού του ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί τις επιλογές του Αλέξη Τσίπρα" δήλωσε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA" ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Πάνος Σκουρλέτης, τονίζοντας ταυτόχρονα πως "αν δεν είχε γίνει το δημοψήφισμα θα είχε υλοποιηθεί το σχέδιο Σόιμπλε για Grexit".

Ο Π. Σκουρλέτης απέρριψε επίσης το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:"Οι συνεργασίες για να είναι πολιτικά φερέγγυες και αξιόπιστες πρέπει να βασίζονται σε μια υπαρκτή προγραμματική σύγκλιση, να υπάρχει ένας κοινός τόπος. Αξιολογώντας τα πράγματα έτσι όπως είναι, εγώ δεν βλέπω αυτήν την πολιτική αξιοπιστία σε δυνάμεις όπως το Ποτάμι, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ".

Για το κόμμα Λαφαζάνη επισήμανε ότι "ως έναν μεγάλο βαθμό αυτοπροσδιορίζεται" ως κόμμα της δραχμής, ενώ έκανε λόγο για στρατηγική διαφορά που υπήρχε από το παρελθόν και δεν έχει να κάνει με τη συμφωνία.

Ερωτηθείς σχετικά με τον Γ. Βαρουφάκη δήλωσε ότι οι απόψεις του επί των οικονομικών είναι σοβαρές, ωστόσο είπε ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στην πολιτική του ανάλυση, σημειώνοντας ότι "δεν κάνουν όλοι για όλα".

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Εσυραν τον κοσμο και την χωρα σε ενα δημοψιφισμα,οταν προηγουμενως οι ιδιοι εφεραν την χωρα ενα βημα πριν την καταστροφη και αφου τελικα το δημοψηφισμα ηταν απο τις μεγαλυτερες πολιτικες μπαρουφες του Τσιπρα,τωρα εχουν το θρασσος να βγαινουν και να μιλουν γι'αυτο....Μαυρο...κ. Σκουρλετη,γονε μεγαλοεπιχειρηματικης οικογενειας...
Ας υποθέσουμε ότι τα περί προγραμματικών συγκλίσεων δεν τα λέει για λόγους εκλογικής συσπείρωσης,τότε με ποιόν θα συνεργασθεί-την αυτοδυναμία ούτε τα μικρά παιδιά δεν την πιστεύουν-μετεκλογικά;Με τον Καμμένο πάλι ή με τον Λαφαζάνη;...Βέβαια!θα είναι μια συνεργασία επι τη βάση αρχών πλέον,οχι σαν τον αχταρμά τον προηγούμενο.Ο,τι λέει ο καθείς θα γίνεται,τέλος,σταράτα πράγματα,κοτζάμ εκλογές θα γίνουν,πρέπει να αποζημιωθεί ο λαός.