Απεργία πείνας ξεκίνησε ο καταδικασμένος για τη 17 Νοέμβρη, Αλέξανδρος Γιωτόπουλος

Απεργία πείνας ξεκίνησε ο καταδικασμένος για τη 17 Νοέμβρη, Αλέξανδρος Γιωτόπουλος Facebook Twitter
2

Απεργία πείνας από το περασμένο Σάββατο έχει ξεκινήσει ο Αλέκος Γιωτόπουλος, λόγω της άρνησης των Αρχών να τον μεταφέρουν από τις φυλακές Δομοκού στον Κορυδαλλό.



Όπως αναφέρει η εφημερίδα Έθνος, το αίτημα για τη μεταγωγή του έχει εγκριθεί από τις 14 Μαΐου, όμως, «τέσσερις μήνες μετά την κατάργηση των φυλακών Γ' Τύπου, παραμένει στον Δομοκό όπου δεν υπάρχει ασφάλεια», όπως είχε καταγγείλει με επιστολή του στην εφημερίδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο καταδικασμένος για συμμετοχή στη «17 Νοέμβρη» αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας λόγω της απεργίας πείνας και οι γιατροί που τον εξέτασαν χθες φέρονται να γνωμάτευσαν υψηλό κίνδυνο για ισχαιμικό επεισόδιο.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη από γκαζάκια έξω από παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας

Ελλάδα / Έκρηξη από γκαζάκια έξω από παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν από τις 23:00, άγνωστος τοποθέτησε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, αποτελούμενο από γκαζάκια, στην είσοδο του κτιρίου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια