Ραχήλ Μακρή: Βάρκιζα Νο 2. Ιούλιος 2015

Ραχήλ Μακρή: Βάρκιζα Νο 2. Ιούλιος 2015 Facebook Twitter
SOOC
14
Ραχήλ Μακρή: Βάρκιζα Νο 2. Ιούλιος 2015 Facebook Twitter

Μετά το «ραντεβού στα γουναράδικα» την ημέρα της ψηφοφορίας στη Βουλή για την έγκριση της διαπραγμάτευσης στην οποία ψήφισε «όχι» η Ραχήλ Μακρή επανέρχεται με και χαρακτηριστική ανάρτηση στο Facebook, λίγη ώρα μετά τη συμφωνία στις Βρυξέλλες.

«Βάρκιζα Νο 2. Ιούλιος 2015. Ραντεβού στα γουναράδικα» αναφέρει στην ανάρτησή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανεβάζοντας μαζί με τα γραφόμενά της και μια φωτογραφία από την παράδοση των όπλων του ΕΑΜ μετά τη συμφωνία της Βάρκιζας.

Βάρκιζα Νο. 2. Ιούλιος 2015Ραντεβού στα γουναράδικα.

Posted by Rachel Makri on Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015

Πάντως η κ. Μακρή αναμένεται να βρεθείς το στόχαστρο των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ μετά την επιστροφή του Πρωθυπουργού από τις Βρυξέλλες.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM