Έρχονται μειώσεις στις αντικειμενικές

Έρχονται μειώσεις στις αντικειμενικές Facebook Twitter
Φωτο: KONSTANTINOS TSAKALIDIS / SOOC
1

Μειώσεις κατά μέσο όρο 35% αναμένεται να ανακοινώσει το υπουργείο Οικονομικών το επόμενο δεκαπενθήμερο, κάτι που σημαίνει ότι αντίστοιχες μειώσεις θα υπάρξουν  σε όλους τους φόρους των ακινήτων και στον ΕΝΦΙΑ.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η αρμόδια επιτροπή για την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών τιμών αναμένεται να παραδώσει το πόρισμά της το αμέσως επόμενο διάστημα στην αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη προκειμένου να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Η κατεύθυνση που έχει δοθεί από το υπουργείο είναι οι αντικειμενικές τιμές να πλησιάσουν τις εμπορικές, καθώς η διαφορά είναι σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και 100%, κάτι που δημιουργεί αδικίες και στρεβλώσεις στην αγορά.  

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοίγει η αυλαία για το 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών - Κορυφαία ονόματα από τη διεθνή σκηνή

Οικονομία / Ανοίγει η αυλαία για το 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών - Κορυφαία ονόματα από τη διεθνή σκηνή

Από τη γεωπολιτική και την οικονομία έως την Τεχνητή Νοημοσύνη, την Υγεία και την Επιστήμη, οι κρίσιμες εξελίξεις της νέας εποχής στο επίκεντρο των συζητήσεων, υπό τον τίτλο: “The Shock of the New”
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια