Στα 503 εκατ. περιορίστηκε το πρωτογενές πλεόνασμα

Στα 503 εκατ. περιορίστηκε το πρωτογενές πλεόνασμα Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
7

Στα 503 εκατ ευρώ περιορίστηκε το πρωτογενές πλεόνασμα του Κρατικού Προϋπολογισμού στο δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2015, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας. Υπενθυμίζεται ότι την αντίστοιχη περυσινή περίοδο το πρωτογενές πλεόνασμα είχε ανέλθει στα  1,68 δισ. ευρώ.

Επίσης, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, ο κρατικός προϋπολογισμός εμφάνισε φέτος έλλειμμα 928 εκατ. ευρώ έναντι πλεονάσματος 105 εκατ. ευρώ πέρυσι.

Στο πρώτο δίμηνο του έτους, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 6,735 δισ. ευρώ, από 7,950 δισ. ευρώ πέρυσι.

Μειωμένες σε αυτό το δίμηνο εμφανίζονται οι δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, που διαμορφώθηκαν σε 7,677 δισ. ευρώ, από 8,630 δισ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2014.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
πωωωω λάθος λάθος!!! φέρτε πίσω το πασοκ ή την νεα την δημοκρατία. φέρετέ τους να μας ξελασπώσουν. ο σύριζα τα έκανα θάλασσαπασοκ - νεα δημοκρατία (1974 - 2015) 41 συναπτά έτησυριζα (25 Γενάρη, 16 Μάρτη 2015) 50 ημέρες
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ΠΑΣΟΚ. Χρησιμοποιεί πολιτικές ΠΑΣΟΚ (διορισμούς ΔΥ, αυξήσεις επιδόματα συνδικαλιστών, κ. λπ.), έχει ιδεολογία ΠΑΣΟΚ (σοσιαλιστές, κ. λπ.), έχει ίδια συνθήματα (λεφτά υπάρχουν), πολλοί βουλευτές είναι πρώην ΠΑΣΟΚ.
Και ο ΓΑΠ δεν έκατσε πολύ φρόντισε όμως να αφήσει το σημάδι του για πολλές γενεές ακόμα.Το ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ των 50 ημερών μας έχει φτάσει στα όρια της χρεωκοπίας.Κατόρθωμα όχι αστεία.
συμφωνώ απόλυτα. γι αυτό άλλωστε σύσσωμο το συριζοπασοκικό μπλοκ χρειάζεται εναν τοίχο μπράβους για να κυκλοφορήσει;ή μήπως είναι το πασοκονεοδημοκρατικό μπλοκ?